ارشیا شیمی تجارت
انتخاب دسته بندی
  • انتخاب دسته بندی
  • اسانس ها
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • مواد اولیه دارویی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه غذایی
  • وسایل آزمایشگاهی
    • مواد اولیه آزمایشگاهی
ورود / ثبت نام
منو
ارشیا شیمی تجارت
دسته بندی کالاها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
خانه مواد اولیه آرایشی بهداشتی پلی کوارترینیوم 7
بتائین تماس بگیرید
بازگشت به محصولات
سولفوسوکسینات تماس بگیرید
مشاهده 360 درجه
    0%

    پلی کوارترینیوم 7

    تماس بگیرید

    پلی کوارترینیوم 7

    پلی کوارتینیوم ۷ (Polyquaternium) که با نام پلی کوات نیز شناخته می‌شود، یک پلیمر از نوع چند پلی مثبت (کاتیونی) است که یک مایع بسیار غلیظ و چسبناک است

    و در ترکیبات و صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. پلی کوارتینیوم۷ مایع وزن مولکولی بسیار بالایی دارد

    و به دلیل مولکول‌های پلیمری خود، جزو مواد سنگین محسوب می‌شود.

    ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

    شماره دفتر مرکزی:

    پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه 5 واحد24.2

    28420805_021 و28420806_021

    شماره تماس دفترشرق تهران:

    تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ 91 طبقه دوم

    71057473_021 و 02171057475

    شماره دفتر بازار تهران:

    بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ12

    36483017_021و36483021_021

    whatsapp:+989017302128

                    +989125781650

    instagram:arshiashimitejarat

    جهت سفارش تماس بگیرید

    برای استعلام قیمت و موجودی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

    0 People watching this product now!
    دسته: مواد اولیه آرایشی بهداشتی, مواد اولیه دارویی برچسب: #پلی_کوارترینیوم, پلی کوارترینیوم 10, پلی کوارترینیوم 7, پلی کوارترینیوم4, پلی کوارترینیوم44
    Share:
    • توضیحات
    • نظرات (0)
    توضیحات

    توضیحات

    پلی کوارترینیوم 7

    پلی کوارتینیوم ۷ (Polyquaternium) که با نام پلی کوات نیز شناخته می‌شود، یک پلیمر از نوع چند پلی مثبت (کاتیونی) است که یک مایع بسیار غلیظ و چسبناک است و در ترکیبات و صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. پلی کوارتینیوم۷ مایع وزن مولکولی بسیار بالایی دارد و به دلیل مولکول‌های پلیمری خود، جزو مواد سنگین محسوب می‌شود.

    پلی کوارترینیوم 

    پلی کواترنیوم چیست؟

    در واقع پلی‌کواترنیوم(Polyquaternium)، که نام دیگر آن پلی‌کوارترینیوم است وزن مولکولی بسیار بالایی دارد و در ساختار تشکیل‌دهنده آن یک پلیمر با چند پلی مثبت وجود دارد. پلی کواترنیوم در حالت جامد به صورت پودر سفید رنگ و در حالت مایع هم بی‌رنگ و شفاف است. وزن بالای این ترکیب شیمیایی تنها به دلیل وجود پلیمرها است، پلیمرها وزن بسیار بالایی دارند.

    انواع پلی کوارترنیوم

    امروزه 37 پلی کواترنیوم مختلف با ترکیب‌ها و ویژگی‌های متفاوت وجود دارد. در فرمول پلی کواترنیوم‌ها اعدادی وجود دارد که نشان‌دهنده تعداد پلیمرهای موجود در آن ترکیب بوده، که ارتباط مستقیمی با وزن پلی کواترنیوم دارد.

    انواع پلی کوارترینیوم ها

    1. پلی کواترنیوم 10:

    پلی کواترنیوم 10یک پلیمر کاتیونی است که خواص آنتی استاتیکی و تثبیت‌کنندگی دارد. این ماده با بیشتر سورفکتانت‌ها سازگاری دارد. میزان مجاز استفاده از این پلی کواترنیوم 0.25 تا 0.5 درصد است.
    پلی کواترنیوم 10 خود به دو نوع مختلف تقسیم می‌شود :
    آنتی استاتیک و تشکیل دهنده نوار

    2. پلی کواترنیوم 44:

    پلی کواترنیوم 44یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین پلیمر‌ها است. این نوع پلی کواترنیوم در بخش‌های مختلف کاربرد دارد. از این پلی کواترنیوم می‌توان در بخش‌های مراقبت از مو، انواع محصولات شوینده و پاک‌کننده نیز استفاده کرد. این ترکیب شیمیایی دارای رنگی آبی شفاف است و و بوی بسیار ضعیفی هم دارد. میزان مجاز استفاده از پلی کواترنیوم 44 حدود 0.5 تا 1 گرم است.

    3. پلی کواترنیوم 4:

    پلی کواترنیوم 4از این پلی کواترنیوم بیشتر در بخش آرایشی و بهداشت و محصولات مراقبت از مو استفاده می‌شود. مقاومت بسیار بالایی دارد و بیش از 1 درصد نباید از آن در ترکیبات استفاده کرد.

    4. پلی کواترنیوم7:

    پلی کواترنیوم7این نوع پلی کواترنیوم مایعی بسیار غلیظ و چسبنده است که در ترکیبات مختلف نباید بیش از 5 درصد از آن استفاده کرد.

    ویژگی‌ها و مشخصات پلی کواترنیوم

    • قابلیت حل شدن در آب را دارند.
    •  کارای و جذب UV را افزایش می‌دهند.
    •  در محصولات شفاف و بی‌رنگ به راحتی می‌توان از آن استفاده کرد.

    کاربرد در بخش مراقبت از مو

    در بخش مراقبت از مو سر از این محصول در ساخت و تهیه بسیاری از شامپوها، مواد نرم‌کننده مو، ماسک‌های مراقبتی از مو سر قبل و بعد از حمام استفاده می‎شود.
    استفاده از پلی کواترنیوم در ساخت شامپوها باعث می‌شود تا:

    •  مناطق آسیب‌دیده مو ترمیم شود
    •  یک غشا نازک و چسبنده روی موها تشکیل شده و موها را از آسیب‌های خارجی حفظ می‌کند.
    •  قابلیت شکل‌گیری مو را افزایش می‌دهد.
    •  وظیفه رطوبت‌رسانی به ریشه مو را به عهده دارد و آب مورد نیاز مو سر را تامین می‌کند.
    • باعث سهولت در شانه کردن مو در دو حالت خیس و خشک می‌شود.
    •  قابلیت سازگاری بسیار بالایی با مواد مختلف دارد.
    کاربرد پلی‌کواترینیوم در بخش آرایشی و بهداشتی

    از مهم‌ترین کاربردهای پلی‌کوات، استفاده از آن در بخش آرایشی و بهداشتی است. این ماده در تهیه و ساخت انواع لوسیون‌های بدن، کرم‌های مرطوب‌کننده، صابون و فوم‌های شستشو صورت استفاده می‌شود.

    ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

    شماره دفتر مرکزی:

    پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه 5 واحد24.2

    28420805_021 و28420806_021

    شماره تماس دفترشرق تهران:

    تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ 91 طبقه دوم

    71057473_021 و 02171057475

    شماره دفتر بازار تهران:

    بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ12

    36483017_021و36483021_021

    whatsapp:+989017302128

                    +989125781650

    instagram:arshiashimitejarat

    نظرات (0)

    دیدگاهها

    هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پلی کوارترینیوم 7” لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    محصولات مشابه

    بتائین

    تماس بگیرید

    بتائین

    بتائین در شیمی به هر ترکیب شیمیایی خنثی گفته می‌شود که شامل دو گروه عاملی‌ست: یک گروه عاملی کاتیونی با بار مثبت که هیچ اتم هیدروژنی ندارد و یک گروه عاملی با بار منفی که ممکن است مجاور گروه کاتیونی نباشد. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی
    شماره دفتر مرکزی:
    پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه 5 واحد24.2 28420805_021 و28420806_021
    شماره تماس دفترشرق تهران:
    تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ 91 طبقه دوم 71057473_021 و 02171057475
    شماره دفتر بازار تهران:
    بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ12 36483017_021و36483021_021

    whatsapp:+989017302128

                    +989125781650

    instagram:arshiashimitejarat

    اطلاعات بیشتر
    مشاهده سریع

    روغن آرگان

    تماس بگیرید

    روغن آرگان

    روغن ارقان (آرگان) روغنی است که از هسته میوه درخت ارقان به دست می‌آید و مصرف غذایی و دارویی دارد. درخت ارقان بوم‌زاد ناحیه سوس در مراکش است. در گذشته به آن زیت‌الهرجان می‌گفتند و اکنون به نام روغن آرگان مشهور است. روغن حاصل از مغز دانه آرگان دارای اسیدهای چرب مرکب از اسید اولئیک به مقدار ۲۵ درصد، اسید پالمیتیک، اسید استئاریک به مقدار ۱.5 درصد و اسیدهای لینولنیک و آرشدیک ۱ درصد است.   برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

    whatsapp:+989017302128

                    +989125781650

    instagram:arshiashimitejarat

     
    اطلاعات بیشتر
    مشاهده سریع

    آگارآگار

    تماس بگیرید

    Aggargar

    آگارآگار

    آگار آگار

    آگار یا ( آگار آگار ) یک تثبیت کننده است ،که از جلبک های دریایی در جنوب شرقی آسیا گرفته می شود.

    این ماده برای مقاصد علمی (زیست شناسی) به عنوان عامل غلظت و شفاف سازی استفاده می شود.

    همچنین آگار به عنوان یک ملین، می تواند کورکننده اشتها نیز باشد 80 درصد آن را فیبر تشکیل می دهد.

    آگار یک ماده شگفت انگیز است و می توان از آن به عنوان جایگزین ساخت دسرها، بستنی و بسیاری موارد دیگر استفاده ، ژلاتین در غلیظ کردن سوپ ها کرد.

    جهت استعلام قیمت با همکاران ما در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی: پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه 5 واحد24.2 28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفترشرق تهران: تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ 91 طبقه دوم 71057473_021 و 02171057475 شماره دفتر بازار تهران: بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ12 36483017_021و36483021_021

    whatsapp:+989017302128

    whatsapp:+989125781650

    instagram:arshiashimitejarat

     

    اطلاعات بیشتر
    مشاهده سریع

    استون_Acetone

    تماس بگیرید

    아세톤

    استون

    استون_Acetone

    Acetone is the simplest and smallest member of ketones. Another name of this compound is (2-propanone or dimethyl ketone). Acetone is a colorless, highly volatile, flammable liquid with a pungent odor. It is a solvent, meaning it can break down or dissolve substances such as paint and varnish. That is why it is one of the components of nail polish removers and color removers. It is interesting to know that when our body breaks down fat, it makes this chemical.

    It is a clear and colorless liquid that evaporates quickly in the air and has a pungent smell. The chemical formula of acetone is (CH3)2CO. As we said, acetone solution is the simplest and smallest member of ketones. Acetone dissolves in water and is considered as an important organic solvent in industry, home and laboratory.

    استون ساده‌ترین و کوچک‌ترین عضو کتون‌ها است. نام دیگر این ترکیب (2-پروپانون یا دی متیل کتون) است. acetone مایعی بی‌رنگ، بسیار فرار، قابل اشتعال و دارای بوی تند است. یک حلال است، به این معنی که می‌تواند موادی مانند رنگ و لاک را تجزیه یا حل کند. به همین دلیل است که یکی از اجزای پاک‌کننده‌های لاک ناخن و پاک‌کننده‌های رنگ است. جالب است بدانید وقتی بدن ما چربی تجزیه می‌کند، این ماده شیمیایی را می‌سازد. مایعی شفاف و بی‌رنگ است که به سرعت در هوا تبخیر شده و بوی تندی دارد. فرمول شیمیایی استون به صورت (CH3)2CO می‌باشد. همانطور که گفتیم محلول استون ساده‌ترین و کوچکترین عضو کتون‌ها است. ماده استون در آب حل می‌شود و به خودی خود به عنوان یک حلال آلی مهم در صنعت، خانه و آزمایشگاه به شمار می‌رود. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه دارویی و صنعتی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

    whatsapp:+989017302128

    whatsapp:+989125781650

    ز

    اطلاعات بیشتر
    مشاهده سریع

    ایزوپروپیل میرستات

    تماس بگیرید

    ایزوپروپیل میریستات

    ایزوپروپیل میریستات Isopropyl myristate که به اختصار IPM با فرمول شیمیایی C۱۷H۳۴O۲ یک ترکیب شیمیایی است. جرم مولی آن ۲۷۰٫۴۵۱ g/mol می‌باشد. در داروها، مواد آرایشی و محصولات موضعی استفاده می شود. ایزوپروپیل میرستات به عنوان یک تقویت کننده پوست مورد مطالعه قرار می گیرد.                         ایزوپروپیل میرستات یک نرم کننده کننده قطبی است. این ماده یک استر اسید مریستین طبیعی است که در روغن نارگیل و ماکارونی وجود دارد. این ماده دارای شکل ظاهری مایع بی رنگ و بی بو می باشد و با روغن های گیاهی مخلوط می شود. ویژگی ویسکوزیته و چگالی کم این ماده باعث می شود قابلیت پخش پذیری بالایی داشته باشد.   این ماده با نام های دیگری نیز شناخته می شود. از جمله : ایزوپروپیل استات، متیل اتیل استر، اتوکسی پروپان، پروپیل استات، متیل اتیل اتانات، ایزوپروپیل میراستات. ایزوپروپیل میریستات در روغن کرچک، استون، کلروفرم،

    آدرس:

    تهران،دروس،خ پاسداران بین بوستان پنجم و بوستان ششم

    موبایل:

    989125781650+

    تلفن:

    02128420805

    02128420806

    02128420807

    fax:02128420809

    Whatsapp:

    +989017302128

    +989212015164

    Twitter:Arshiashimi

    Facebook:Arshiashimi

    ایمیل:Arshiashimi@gmail.com

     
    اطلاعات بیشتر
    مشاهده سریع

    توئین ۲۰

    تماس بگیرید

    توئین ۲۰ یا پلی سوربات ۲۰

      توئین ۲۰ یا پلی سوربات ۲۰ ترکیبی است که با فرمول شیمیایی C26H50O10 شناخته می شود و معمولاً ماده ای خنثی و بی اثری است که به داروها اضافه می شود تا قوام مناسبی به اشکال دارویی بدهد. کاربرد این ماده شیمیایی شامل مواد اتصال دهنده ، ماتریس ، پایه یا رقیق کننده در قرص ، کرم ، مواد محلول و غیره می باشد. همچنین ممکن است به عنوان عاملی که کشش سطحی آب را تغییر می دهد ، استفاده شود. معمولاً موادی که دارای یک گروه چربی دوست و یک گروه آب دوست در مولکول خود هستند ، دارای این خواص می باشند. توئین یا پلی سوربات ممکن است در صنایع داروسازی و آرایشی در لوسیون ها ، داروهای پزشکی (به عنوان مثال ، روغن های ویتامین ، واکسن ها و آماده سازی های داخل وریدی) و به عنوان یک ماده کمکی در قرص ها استفاده شود. جهت استعلام قیمت با همکاران ما در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید.

    09125781650

    02171057473

    02171057475

    اطلاعات بیشتر
    مشاهده سریع

    ارسال سریع

    ارسال در سریع‌ترین زمان ممکن

    پرداخت مطمئن

    پرداخت هنگام تحویل محصول

    ارشیا شیمی تجارت با بیش از ۲۰سال تجربه در صنعت مواد شیمیایی و صنعتی و  برخورداری از برترین محصولات و اقلام در زمینه انواع مواد اولیه شیمیایی، مواد اولیه آرایشی و بهداشتی، مواد اولیه غذایی، انواع حلال‌ها و مواد صنعتی، مواد اولیه صنایع رنگ‌سازی، لوازم و وسایت آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی، با تجربه طولانی در خرید و فروش مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف آماده ارائه بهترین کیفیت محصولات به مشتریان خرد و کلان خود می‌باشد.

    • محصولات ارشیا شیمی
      • مواد اولیه شیمیایی
      • مواد اولیه غذایی
      • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
      • مواد اولیه صنعتی
    • محصولات ارشیا شیمی
      • حلال ها و مواد صنعتی
      • وسایل آزمایشگاهی
      • صنایع رنگ سازی
      • تجهیزات پزشکی
    • خدمات مشتریان
      • پرسش‌های متداول
      • قوانین و شرایط استفاده
      • سیاست حریم خصوصی
      • درباره ارشیا شیمی
      • تماس با ارشیا شیمی

    تمامی حقوق این سایت متعلق به مواد شیمیایی ارشیا شیمی میباشد.
    طراحی شده توسط هانی وب
    • منو
    • دسته بندی ها
    • مواد اولیه غذایی
    • صنایع رنگ سازی
    • مواد اولیه صنعتی
    • مواد اولیه آزمایشگاهی
    • مواد اولیه دارویی
    • حلال ها و مواد صنعتی
    • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
    • صفحه اصلی
    • مقالات
    • فروشگاه
    • درباره ما
    • ورود / ثبت نام

    ورود

    بستن (Esc)

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    هنوز حساب کاربری ندارید؟

    ایجاد حساب کاربری