ارشیا شیمی تجارت
انتخاب دسته بندی
  • انتخاب دسته بندی
  • اسانس ها
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • مواد اولیه دارویی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه غذایی
  • وسایل آزمایشگاهی
    • مواد اولیه آزمایشگاهی
ورود / ثبت نام
منو
ارشیا شیمی تجارت
دسته بندی کالاها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
خانه مواد اولیه آرایشی بهداشتی کربومر
Placeholder
پودر تالک تماس بگیرید
بازگشت به محصولات
گلیسیرین تماس بگیرید

کربومر

تماس بگیرید

کربومر

 

کربومر

Carbomer

 

Carbomer is an inactive ingredient that helps the active ingredients in formulation work better. They are used in a variety of cosmetic, skin care, and hair care products because of their multiple uses. Carbomer is a thickening agent that helps improve the texture of the products and also binds the other ingredients together – preventing them from separating. It comes in the form of white fluffy powder, but in the cosmetic industry, it is used in the form of gel or liquid. Further, there are many different types namely – Carbomer 940, Carbomer 980, Carbomer 974p, carbomer 934, and Carbomer 934p. The chemical formula of carbomer is (C3H4O2)n.

کاربومر یک ماده غیرفعال است که به ترکیبات فعال موجود در فرمولاسیون کمک می‌کند تا بهتر عمل کنند. به دلیل کاربردهای متعددشان، در انواع محصولات آرایشی، مراقبت از پوست و مراقبت از مو استفاده می‌شوند. کاربومر یک عامل غلیظ‌کننده است که به بهبود بافت محصولات کمک می‌کند و همچنین سایر مواد را به هم می‌چسباند – از جدا شدن آنها جلوگیری می‌کند. این ماده به شکل پودر سفید پف‌دار موجود است، اما در صنعت آرایشی و بهداشتی به شکل ژل یا مایع استفاده می‌شود. علاوه بر این، انواع مختلفی از آن وجود دارد – کاربومر ۹۴۰، کاربومر ۹۸۰، کاربومر ۹۷۴p، کاربومر ۹۳۴ و کاربومر ۹۳۴p. فرمول شیمیایی کربومر (C3H4O2)n است.

Arshia Shimi is an importer and supplier of primary cosmetic ingredients serving our valued consumers.

 

 

 

 

ارشیا شیمی تجارت وارد کننده و تامین کننده مواد اولیه آرایشی در خدمت شما مصرف کننده گان گرامی می باشد.

 

راه های ارتباطی:

 

Head Office Numbers:

 

02128420805   & 02128420806

 

شماره های دفتر مرکزی:

 

02128420805

02128420806

 

شماره های واتساپ :

 

https://wa.me/989017302128

https://wa.me/989212015164

جهت سفارش تماس بگیرید

برای استعلام قیمت و موجودی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

0 People watching this product now!
دسته: مواد اولیه آرایشی بهداشتی برچسب: کربومر
Share:
  • توضیحات
  • نظرات (0)
توضیحات

توضیحات

کربومر

کربومر

Carbomer

Carbomer is an inactive ingredient that helps the active ingredients in formulation work better. They are used in a variety of cosmetic, skin care, and hair care products because of their multiple uses. Carbomer is a thickening agent that helps improve the texture of the products and also binds the other ingredients together – preventing them from separating. It comes in the form of white fluffy powder, but in the cosmetic industry, it is used in the form of gel or liquid. Further, there are many different types namely – Carbomer 940, Carbomer 980, Carbomer 974p, carbomer 934, and Carbomer 934p. The chemical formula of carbomer is (C3H4O2)n.

کاربومر یک ماده غیرفعال است که به ترکیبات فعال موجود در فرمولاسیون کمک می‌کند تا بهتر عمل کنند. به دلیل کاربردهای متعددشان، در انواع محصولات آرایشی، مراقبت از پوست و مراقبت از مو استفاده می‌شوند. کاربومر یک عامل غلیظ‌کننده است که به بهبود بافت محصولات کمک می‌کند و همچنین سایر مواد را به هم می‌چسباند – از جدا شدن آنها جلوگیری می‌کند. این ماده به شکل پودر سفید پف‌دار موجود است، اما در صنعت آرایشی و بهداشتی به شکل ژل یا مایع استفاده می‌شود. علاوه بر این، انواع مختلفی از آن وجود دارد – کاربومر ۹۴۰، کاربومر ۹۸۰، کاربومر ۹۷۴p، کاربومر ۹۳۴ و کاربومر ۹۳۴p. فرمول شیمیایی کربومر (C3H4O2)n است.

Formulations with CARBOMER

فرمولاسیون با کربومر

Step 1: Dissolve Carbomer in Water Add 0.5 g of Carbomer 940 slowly and through a sieve to 100 ml of distilled water. Turn on the mixer and stir for 8–10 hours until completely dissolved. … Step 2: Add Excipients Add 0.5% propylene glycol, 2% glycerin and isopropyl alcohol to the solution.

مرحله ۱: حل کردن کربومر در آب ۰.۵ گرم کربومر ۹۴۰ را به آرامی و با الک به ۱۰۰ میلیون لیتر آب مقطر اضافه کنید. همزن را روشن کرده و به مدت ۸–۱۰ ساعت هم بزنید تا کاملاً حل شود. …
مرحله ۲: افزودن مواد کمکی ۰.۵% پروپیلن گلیکول، ۲% گلیسیرین و ایزوپروپیل الکل را به محلول اضافه کنید.

What does carbomer do in formulations?

کاربومر در فرمولاسیون‌ها چه کاری انجام می‌دهد؟

Carbomer is a synthetic polymer used in cosmetic products as a thickening and stabilizing agent. It helps create a gel-like texture in cosmetic creams, lotions, and gels. It also stabilizes emulsions and prevents materials from separating.

کاربومر یک پلیمر مصنوعی است که در محصولات آرایشی به عنوان یک عامل غلیظ کننده و تثبیت کننده استفاده می‌شود. این ماده به ایجاد بافت ژل مانند در کرم‌ها، لوسیون‌ها و ژل‌های آرایشی کمک می‌کند. همچنین امولسیون‌ها را تثبیت کرده و از جدا شدن مواد جلوگیری می‌کند.

Steps to make Carbomer Gel Step 1: Dissolve Carbomer in Water Add 0.5 g of Carbomer 940 slowly and through a sieve to 100 million liters of distilled water. Turn on the mixer and stir for 8–10 hours until completely dissolved. … Step 2: Add Excipients Add 0.5% propylene glycol, 2% glycerin and isopropyl alcohol to the solution.

مراحل ساخت ژل کربومر

مرحله 1: حل کردن کربومر در آب 0.5 گرم کربومر 940 را به آرامی و از طریق الک به 100 میلیون لیتر آب مقطر اضافه کنید. میکسر را روشن کنید و به مدت 8 تا 10 ساعت هم بزنید تا کاملا حل شود. … مرحله 2: افزودن مواد کمکی 0.5٪ پروپیلن گلیکول، 2٪ گلیسیرین و ایزوپروپیل الکل را به محلول اضافه کنید.

 

Arshia Shimi is an importer and supplier of primary cosmetic ingredients serving our valued consumers.

 

ارشیا شیمی تجارت وارد کننده و تامین کننده مواد اولیه آرایشی در خدمت شما مصرف کننده گان گرامی می باشد.

راه های ارتباطی:

Head Office Numbers:

02128420805 02128420806

شماره های دفتر مرکزی:

02128420805

02128420806

شماره های واتساپ :

https://wa.me/989017302128

https://wa.me/989212015164

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کربومر” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه

گلیسیرین

تماس بگیرید
گلیسیرین

Glycerine

What is glycerine? Glycerine, also called glycerol, has moisturizing, emollient and protective properties. Its name comes from the Greek “glykerós” which means sweet. It comes in the form of a sweet, soft, colourless and odourless liquid. It is capable of capturing and retaining water efficiently.

گلیسیرین

گلیسیرین_glycerine

گلیسیرین از آن دسته از موادی است که  برای شادابی پوست و موی مورد استفاده قرار میگیرد.   تنها خاصیت استفاده از این روغن، مرطوب کردن پوست نیست و در بسیاری از محصولات سلامت و زیبایی پوست استفاده می شود. از گلیسیرین می توانید برای سلامت موها و ناخن های تان هم استفاده کنید. خرید کرم های گران‌قیمت را فراموش کنید و با کمی صبر و حوصله از مواد طبیعی برای درمان و زیبایی موهای خود استفاده کنید. نگران چرب شدن بیش از اندازه پوست و موی خود هم نباشید، گلیسیرین بدون اینکه باعث چربی زیاد شود، رطوبت کافی را به پوست می دهد.

گلیسیرین

 

جهت استعلام قیمت گلیسیرین klk

با همکاران ما در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید.

ارشیا شیمی تجارت وارد کننده و تامین کننده گلیسیرین دارویی همراه با مجوز و مدارک

در خدمت شما مشتریان گرامی می باشد.

 
ارشیا شیمی تجارت واردکننده و تامین کننده مواد اولیه شیمیایی،غذایی،صنعتی،دارویی،
آزمایشگاهی
 

Central office contact number

02128420805

02128420806

Tranpars office numbers

02171057473

02171057474

Tehran market office

02136483017

02136483021

whatsapp:+989125781650

989017302128+:whatsapp

instagram:arshiashimitejarat

gmail:arshiashimi@gmail.com

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

سولفوسوکسینات

تماس بگیرید

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات چیست؟

سولفوسوکسینات با نام شیمیایی دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات، ترکیبی است که دارای یک زنجیره بلند هیدروکربنی بوده و از یک سمت به گروه اتر و سولفات متصل است. ساختار این ترکیب آلی، شبیه به یک سورفکتانت می باشد. سورفکتانت ها، مولکول هایی هستند که یک سمت آن دارای خاصیت آبدوستی و یک سمت آنها دارای خاصیت آبگریزی است. دو یون سدیم و آنیون سولفات در ساختار دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات، مسئول برقراری پیوند شیمیایی با سایر ترکیبات هستند.

درباره دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده فعال کننده سورفکتانت است. این ترکیب، یک نمک دی سدیم از الکل لوریل اتوکسیله شده است که به اسید سولفوسوکسینیک متصل می باشد. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات در درجه اول در محصولات تمیز کننده از جمله شامپوها، صابون و مواد شوینده حمام، کرم های تمیز کننده و کرم پس از اصلاح استفاده می شود.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

شماره دفتر مرکزی:

پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه 5 واحد24.2 28420805_021 و28420806_021

شماره تماس دفترشرق تهران:

تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ 91 طبقه دوم 71057473_021 و 02171057475

شماره دفتر بازار تهران:

بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ12 36483017_021و36483021_021

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

آگارآگار

تماس بگیرید

Aggargar

آگارآگار

آگار آگار

آگار یا ( آگار آگار ) یک تثبیت کننده است ،که از جلبک های دریایی در جنوب شرقی آسیا گرفته می شود.

این ماده برای مقاصد علمی (زیست شناسی) به عنوان عامل غلظت و شفاف سازی استفاده می شود.

همچنین آگار به عنوان یک ملین، می تواند کورکننده اشتها نیز باشد 80 درصد آن را فیبر تشکیل می دهد.

آگار یک ماده شگفت انگیز است و می توان از آن به عنوان جایگزین ساخت دسرها، بستنی و بسیاری موارد دیگر استفاده ، ژلاتین در غلیظ کردن سوپ ها کرد.

جهت استعلام قیمت با همکاران ما در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی: پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه 5 واحد24.2 28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفترشرق تهران: تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ 91 طبقه دوم 71057473_021 و 02171057475 شماره دفتر بازار تهران: بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ12 36483017_021و36483021_021

whatsapp:+989017302128

whatsapp:+989125781650

instagram:arshiashimitejarat

 

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

پروپیل پارابن

تماس بگیرید

پروپیل پارابن _ Propylparaben

با فرمول شیمیایی C۱۰H۱۲O۳ یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۷۱۷۵ است. که جرم مولی آن 180.2 g/mol می‌باشد.

پروپیل پارابن یک ماده نگهدارنده است که در فرمولاسیون های محصولات مراقبت از پوست و آرایشی استفاده می شود. پروپیل پارابن به عنوان یک پارابن طبقه بندی می شود، گروهی از نگهدارنده ها با عملکردهای کمی متفاوت و فعالیت ضد میکروبی می باشند. سایر پارابن های رایج عبارتند از : متیل پارابن
  •  بوتیل پارابن
  • ایزوبوتیل پارابن
  • اتیل پارابن
#ارشیا شیمی تجارت# واردکننده و تامین کننده# مواد اولیه آرایشی #دارویی# صنعتی# غذایی 989125781650+ 2171057473+ 2128420805+  
اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

پتاسیم سوربات_Potassium sorbate

تماس بگیرید

پتاسیم سوربات

sorbate - potassium sorbate

Potassium sorbate is one of the most important and useful chemical products, especially in the food industry. Alchemists aim to purify and perfect substances. One of their main goals was to transform "base metals" such as copper into precious metals such as gold using elixirs! Contrary to what they thought, if I could convert copper in a cost-effective way, it wouldn't become valuable, it would lose value. But today's chemists can make a more useful elixir. Have you heard of potassium sorbate? For you and many people, this ingredient may be the missing elixir to be used in the food industry and create golden moments. Or it is used in cosmetics and doubles the beauty.

پتاسیم سوربات_Potassium sorbate

سوربات پتاسیم از جمله مهمترین و کاربردی ترین محصولات شیمیایی، به خصوص در صنایع غذایی و خوراکی، به شمار می‌رود. کیمیاگران قصد داشتند که بعضی از مواد را خالص و کامل کنند. یکی از اهداف اصلی‌شان این بود که «فلزات پایه» مثل مس را با استفاده از اکسیر، به فلزات گرانبها مثل طلا تبدیل کنند! بر خلاف تصورشان، اگر می‌توانستند مس را با روشی به‌صرفه به طلا تبدیل کنند، این مس نبود که ارزش می‌یافت، بلکه طلا ارزشش را از دست می‌داد. اما شیمیدانان امروزی، می‌توانند اکسیر مفیدتری بسازند. درباره‌ی ماده‌ی سوربات پتاسیم چیزی شنیده‌اید؟ ممکن است برای شما و بسیاری از افراد، این ماده همان اکسیر گمشده باشد که در صنایع غذایی به کار رود و لحظات طلایی رقم بزند. یا در لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده شود و زیبایی‌تان را دو چندان کند.   #ارشیا شیمی تجارت#وارد کننده مواد اولیه#غذایی#تامین کننده مواد اولیه#دارویی#غذایی#صنعتی#آزمایشگاهی#    
ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی
شماره دفتر مرکزی:
پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه ۵ واحد۲۴.۲ ۲۸۴۲۰۸۰۵_۰۲۱ و۲۸۴۲۰۸۰۶_۰۲۱
شماره تماس دفترشرق تهران:
تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ ۹۱ طبقه دوم ۷۱۰۵۷۴۷۳_۰۲۱ و ۰۲۱۷۱۰۵۷۴۷۵
شماره دفتر بازار تهران:
بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ۱۲ ۳۶۴۸۳۰۱۷_۰۲۱و۳۶۴۸۳۰۲۱_۰۲۱

whatsapp:+989017302128

whatsapp: +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

   
اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

گوارگام _Guargam

تماس بگیرید

گوارگام

صمغِ گوار یا گوارگام _ guar gum یا گواران_  guaran یک افزودنی خوراکی است که مصارف بسیار زیادی در صنعت مواد غذایی، دارویی و آرایشی دارد.

گوارگام یک فیبر غذایی گرفته شده از نوعی لوبیای خوشه‌ای گیاه گوآر در هند است؛ و بیشتر در پاکستان و هندوستان و ایالات متحدهٔ آمریکا تولید می‌شود. این ماده از نظر ساختمانی یک گالاکتومانان است.

برخلاف سایر تغلیظ‌کننده‌ها مثل نشاستهٔ اصلاح‌شده،

می‌توان از گوارگام در مواد غذایی دارای برچسب کاملاً طبیعی استفاده کرد.

   

For more information and to place an order for this product, contact our experts at the sales department.

Arshiya Chemi Tejarat is a supplier of pharmaceutical and industrial raw materials with more than two decades of experience in importing and supplying food raw materials

Central office number: 021_28420805 and 021_28420806

Tehranpars office contact number: 021_71057473 and 02171057475

WhatsApp: +989017302128

WhatsApp: +989125781650

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه دارویی و صنعتی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

شماره دفتر مرکزی:۲۸۴۲۰۸۰۵_۰۲۱ و۲۸۴۲۰۸۰۶_۰۲۱

شماره تماس دفتر تهرانپارس: ۷۱۰۵۷۴۷۳_۰۲۱ و ۰۲۱۷۱۰۵۷۴۷۵

whatsapp:+989125781650

whatsapp:+989017302128

      مواد اولیه غذایی,مالتودکسترین ,گلیسیرین ,اسید سیتریک, سوربیتول, وانیل خرسی, پودر کاکائو, متابی سولفیت, سولفیت سدیم ,روغن کنجد, امگا 3 ,سدیم ساخارین ,انواع رنگ خوراکی, اسانس خوراکی,ارشیا شیمی تجارت
اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

ارسال سریع

ارسال در سریع‌ترین زمان ممکن

پرداخت مطمئن

پرداخت هنگام تحویل محصول

ارشیا شیمی تجارت با بیش از ۲۰سال تجربه در صنعت مواد شیمیایی و صنعتی و  برخورداری از برترین محصولات و اقلام در زمینه انواع مواد اولیه شیمیایی، مواد اولیه آرایشی و بهداشتی، مواد اولیه غذایی، انواع حلال‌ها و مواد صنعتی، مواد اولیه صنایع رنگ‌سازی، لوازم و وسایت آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی، با تجربه طولانی در خرید و فروش مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف آماده ارائه بهترین کیفیت محصولات به مشتریان خرد و کلان خود می‌باشد.

  • محصولات ارشیا شیمی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • مواد اولیه غذایی
    • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
    • مواد اولیه صنعتی
  • محصولات ارشیا شیمی
    • حلال ها و مواد صنعتی
    • وسایل آزمایشگاهی
    • صنایع رنگ سازی
    • تجهیزات پزشکی
  • خدمات مشتریان
    • پرسش‌های متداول
    • قوانین و شرایط استفاده
    • سیاست حریم خصوصی
    • درباره ارشیا شیمی
    • تماس با ارشیا شیمی

تمامی حقوق این سایت متعلق به مواد شیمیایی ارشیا شیمی میباشد.
طراحی شده توسط هانی وب
  • منو
  • دسته بندی ها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
  • ورود / ثبت نام

ورود

بستن (Esc)

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری