صمغ گوارگام چیست:
صمغ گوارگام که با نام های دیگری همچون صمغ گوار نیز از آن یاد می شود، حاوی ساختار پلی ساکارید از خود بوده که از زنجیره های مانوز تشکیل شده و در تماس با گالاکتور می باشد. تولید گوارگام از طریق گیاه گوار بوده که به وسیله ترکیب با آب از خود محلول غلیظ ایجاد می کند. با توجه به قابلیت ویژه این ماده در صنعت غذایی از آن استفاده می گردد. معنی گام یعنی سقز یا آدامس و به خاطر این ویژگی آن، نام گوار گام برای آن انتخاب گردیده است.
شکل گوارگام به لوبیا شباهت داشته و از بزرگترین تولیدکنندگان آن می توان به کشور های پاکستان، هند، آفریقا، استرالیا و آمریکا اشاره کرد. این محصول دارای قابلیت غلیظ کنندگی و پایدارکنندگی از خود می باشد که در صنایع مختلفی از جمله آرایشی بهداشتی، دارو و غذا به عنوان یک نوع عامل در امولسیفایر کننده از خود قدرت دارد. این ماده پس از طی کردن روش تولید به صورت صنعتی به شکل پودری سفید رنگ و نرم تولید می گردد.
صمغ گوارگام
گوارگام از لحاظ قابلیت ها مشابه زانتان گام می باشد و در خواص متفاوت است. این ماده بی خطر بوده و در سلامتی انسان مفید است.این ماده در دمای 50 درجه سانتی گراد تخریب می شود و در دماهای مابین 5 تا 7 درجه به صورت پایدار است. اسید قوی گوارگام باعث هیدرولیز و از بین رفتن ویسکوزیته می شود. گیاه این ماده به شکل لوبیا می باشد و در کشورهایی همچون پاکستان و هند تولید می شود که از لحاظ ساختار همانند گالاکتومانان است.
این ماده در غلظت های مختلف به منظور کاربرد در صنایع مختلفی استفاده می شود. این ماده همچنین از غلظت های مختلفی در حلال های مختلف برخوردار است. از دلایل اصلی انحلال این ماده مواردی همچون زمان، میزان اسیدیته و دما می باشد. از گوارگام در کشور هند از این ماده به منظور غذا و همچنین ذخیره آب استفاده می شود. تولید عمده گوارگام در دنیا توسط کشور هند انجام می شود.
زمان مورد نیاز به منظور کاشت و برداشت محصول در شرایط مختلف متفاوت می باشد به طور مثال این زمان در کشور هند به مدت 90 روز و در آمریکا می بایست مابین 20 الی 25 هفته باشد. طول این گیاه مابین 1 الی 2 متر بوده و در صورت مرطوب بودن می بایست خشک شود. دانه های این ماده روی ساقه گیاهان می باشد و حاوی لایه ای پوست بر روی خود بوده که از آن محافظت می کند.
فروش پودر گوارگام
برای جداسازی دانه از پوست می بایست ابتدا در اسید سولفوریک قرار گرفته تا پوست آن جدا شده، از راهکارهای دیگر جداسازی پوست می توان به سوزاندن آن اشاره کرد که دانه و پوست آسیاب شده و دانه جدا می شود. سپس پودر زرد رنگ باقی می ماند. تولید اصلی این ماده در کشور هند بوده به نحوی که این مقدار 70 درصد در ایالت راجستان و به میزان 60 درصد در شهر جادپور می باشد.
نحوه تولید صمغ گوارگام چیست:
نوع مصرف نهایی این ماده تاثیر در روش تولید آن دارد. در روش کلی تولید، گیاه گوار مورد حرارت قرار گرفته تا خشک گردد، پس از آن با استفاده از سایش پوست آن جدا گردیده و در مرحله آخر الک می شود. پروسه تولید گوارگام به عنوان یک نوع افزودنی در غذا حاوی مراحل متفاوتی می باشد.
روش تولید این ماده در نوع مصرف نهایی آن تاثیر گذار است. در پروسه تولید این گیاه ابتدا مورد حرارت قرار می گیرد تا خشک شود، سپس از طریق سایش پوست این ماده جدا شده و در مرحله نهایی الک انجام می گردد. روش تولید گوارگام طی مراحل متفاوتی انجام می شود و نوع روش تولید در مصرف این ماده موثر است. در پروسه تولید ابتدا این ماده مورد حرارت قرار گرفته و خشک می شود، پس از آن به وسیله سایش پوست آن جدا گردیده و در مرحله آخر الک انجام می شود. پروسه تولید این ماده در مراحل مختلفی انجام می گردد که نوع تولید در مصرف گوارگام تاثیر گذار است.

.جهت استعلام قیمت با همکاران ما در مجموعه ارشیا شیمی در ارتباط باشید
در پروسه نهایی شاخه های گیاه جدا شده و در مخلوط کن خیس می شود، این مرحله به نام پیش هیدراته گردیدن شناخته شده است. این فرآیند از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. در پروسه بعدی پوسته این گیاه از طریق حرارت جدا گردیده و خشک می گردد، سپس گیاه خشک گردیده آسیاب و سنگ زنی شده و به صورت پودر در می آید، در مرحله بعدی تصفیه انجام گردیده و پودر سفید رنگ گوارگام تولید می گردد.
گوارگام فروش، صمغ گوارگام کاربرد
محصولات دیگر ما: خاک دیاتومه، پلی آلومینیوم کلراید، هیدروکسید پتاسیم، تری سدیم فسفات، سیلیکاژل، قیر، سدیم تری پلی فسفات، مونو کلسیم فسفات، Bitumen، اسید سیتریک، مولکولارسیو، اکتیو آلومینا، زغال فعال، پتاسیم کربنات ، اگزالیک اسید، خاک رنگبر ، تیتانیوم دی اکسید، اسید استئاریک، گوارگام ، اسید بوریک ، زانتان گام ، دی سدیم فسفات ، مونو سدیم فسفات ، کربوکسی متیل سلولز ، کود سولفات پتاسیم ، اسید فسفریک ، بوراکس ، سولفات مس ، مونو آمونیوم فسفات ، اوره ، گوگرد ، کائولین , کربنات سدیم ، سیلیکاژل