ارشیا شیمی تجارت
انتخاب دسته بندی
  • انتخاب دسته بندی
  • اسانس ها
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • مواد اولیه دارویی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه غذایی
  • وسایل آزمایشگاهی
    • مواد اولیه آزمایشگاهی
ورود / ثبت نام
منو
ارشیا شیمی تجارت
دسته بندی کالاها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
خانه مواد اولیه غذایی کره کاکائو_cbs
مونو اتیلن گلیکول تماس بگیرید
بازگشت به محصولات
اروزیل تماس بگیرید

کره کاکائو_cbs

تماس بگیرید

کره کاکائو

کره کاکائو_cbs

;کره جانشین نوعی چربی طبیعی و جامد است که از دانه‌های کاکائو به دست می‌آید. این محصول خالص در بسیاری از مواد آرایشی و بهداشتی نقشی مهم دارد. چربی‌های مفید موجود در این کره به پوست شما کمک می‌کند تا رطوبت خود را حفظ کرده و آن را تقویت کند. همچنین کره کاکائو خاصیت مرطوب کنندگی، پیشگیری از پیری و بهبود جای زخم را نیز داراست. شما می‌توانید به آسانی از کره کاکائو برای بهبود شرایط پوست بدن خود بهره برده و از رایحه مطبوع آن بهره‌مند شوید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

جهت سفارش این محصول واتس اپ پیام دهید.

whatsapp:+989017302128

whatsapp:+989212015164

جهت سفارش تماس بگیرید

برای استعلام قیمت و موجودی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

0 People watching this product now!
دسته: مواد اولیه غذایی, مواد اولیه آرایشی بهداشتی برچسب: Cbs, کره کاکائو
Share:
  • توضیحات
  • نظرات (0)
توضیحات

توضیحات

کره کاکائو cbs

کره جانشین_سی بی اس_cbs

Cocoa butter (cocoa fat) is the natural fat found in edible cocoa beans. which is obtained during the production process of cocoa powder. The color of this material is bright yellow and its chemical structure includes a combination of three different triacylglycerols (TAG).

cbs cocoa butter

Despite the widespread use of cocoa butter in the food industry, the use of this substance is limited due to factors such as lack of stability at high temperatures, the tendency to bloom and the limitation of its fat content.

In addition, the high level of demand for cocoa butter and the high cost of producing it in the highest quality created conditions that led to the production of equivalent and substitute materials for it. Two products, cocoa butter equivalent (CBE) and cocoa butter substitute (CBS) are materials that are currently produced as a substitute for cocoa butter and used in various food industries.

These products are specifically made from vegetable oils including palm oil, palm kernel oil, olive oil, coconut oil, mango oil, shea butter and Ilip). Using these materials as a substitute for cocoa butter can reduce the total cost of producing products in different food industries.

Among the mentioned vegetable oils, palm oil and palm kernel oil have been highly regarded as a suitable raw material for the production of CBE and CBS due to their easy availability, cheapness, and unique physical and chemical properties.

In general, the use of CBE and CBS as cocoa butter substitutes in different food industries has the following advantages:

Cocoa butter substitutes improve the product’s fat composition profile and reduce fat transfer between product layers. Since most cocoa butter substitutes do not require tempering, it is much easier to achieve the necessary textural characteristics such as shine, hardness and brittleness.

Since most cocoa butter substitutes do not require tempering, it is much easier to achieve the necessary textural characteristics such as shine, hardness and brittleness. Their use in the production of chocolate products reduces the possibility of fat bloom during its useful life. In addition, these materials have higher thermal resistance and melting characteristics.

Properties of cocoa butter for the skin. Cocoa butter is a natural and special product for the skin, which is used to treat and solve some skin problems. Buying cocoa butter allows you to have soft, tender, healthy and young skin. Also, the anti-aging properties of this butter can help you keep your skin young.

Skin moisturizer The fat in cocoa butter creates a protective barrier to keep the skin’s natural moisture. Many fatty acids can be found in the properties of this substance, which provide skin hydration and moisturizing properties. By buying cocoa butter, you can use it to moisturize and soften your skin.

کره کاکائو_cbs

کره کاکائو

کره کاکائو(چربی کاکائو) چربی طبیعی موجود در دانه های خوراکی کاکائو می باشد. که در طول فرآیند تولید پودر کاکائو بدست می آید. رنگ این ماده بصورت زرد روشن بوده و ساختار شیمیایی آن شامل ترکیبی از سه تریاسیل گلیسیرین(TAG) مختلف می باشد.

این ماده با توجه به سطح بالای توکوفرول طبیعی و ترکیب اسیدهای چرب آن، در برابر اکسیداسیون مقاوم بوده و خواص آنتی اکسیدان شکلات و کاکائو را حفظ می کند. بعلاوه خواص منحصر بفرد آن شامل ایجاد ماندگاری بالا، بافت براق، ساختار سخت و شکننده و قابلیت ذوب کامل در دمای بدن و نیز عطر و طعم دلنشینی که به ماده غذایی می بخشد، جایگاه آن را بعنوان یک ماده افزودنی اساسی در صنعت شیرینی و شکلات تثبیت کرده است. ترکیب اسید های چرب این ماده بصورت زیر می باشد

کره کاکائو_cbs

 

میزان (%)

اسید های چربی

34.5

Stearic (C18:0)

34.5

Oleic (C18:1)

26

Palmitic (C16:0)

3.2

Linoleic (C18:2)

1.0

Arachidic (C20:0)

0.3

Palmitoleic (C16:1)

0.5

Other fatty acid

با وجود کاربرد گسترده کره کاکائو در صنایع غذایی، استفاده از این ماده با توجه به عواملی نظیر عدم پایداری در دمای بالا، تمایل به سفیده زدن(blooming) و محدودیت در محتوی چربی آن محدود شده است.

بعلاوه سطح بالای تقاضا برای کره کاکائو و هزینه تمام شده بالا جهت تولید آن در بالاترین کیفیت، شرایطی را فراهم آورد که منجر به تولید موادی معادل و جایگزین برای آن شد. دو محصول، معادل کره کاکائو(CBE) و جانشین کره کاکائو(CBS) موادی هستند که در حال حاضر بعنوان جایگزین کره کاکائو تولید و در صنایع غذایی مختلف استفاده می شوند.

این محصولات بطور خاص از روغن های گیاهی شامل روغن پالم، روغن پالم کرنل، روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن انبه، کره شیا و ایلیپ) تولید می شوند. استفاده از این مواد بعنوان جایگزینی برای کره کاکائو می تواند به هر نسبتی هزینه تمام شده تولید محصولات در صنایع غذایی مختلف را کاهش دهد.

در میان روغن های گیاهی ذکر شده ، روغن پالم و روغن پالم کرنل بواسطه قابلیت دسترسی آسان، ارزان بودن و خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر بفرد، بعنوان ماده اولیه مناسب جهت تولید CBE و CBS به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

بطور کلی استفاده از CBE و CBS بعنوان جایگزین های کره کاکائو در صنایع غذایی مختلف، مزایای زیر را بدنبال دارد:

جایگزین های کره کاکائو پروفیل ترکیب چربی محصولات را بهبود بخشیده و انتقال چربی بین لایه های محصول را کاهش می دهد.

از آنجایی که اغلب جایگزین های کره کاکائو به عملیات تمپرینگ نیاز ندارند، رسیدن به مشخصات ضروری بافت مانند درخشندگی، سختی و شکنندگی بسیار آسان تر خواهد بود.

استفاده از آنها در تولید محصولات شکلاتی، احتمال سفیده زدن Blooming)) چربی در طول عمر مفید آن را کاهش می دهد. بعلاوه این مواد مقاومت حرارتی و مشخصه ذوب بالاتری برخوردارند.

خواص کره کاکائو برای پوست

کره کاکائو محصولی طبیعی و پرخاصیت برای پوست است که در درمان و رفع برخی مشکلات پوستی استفاده می‌شود. خرید کره کاکائو به شما این امکان را می‌دهد که پوستی نرم، لطیف، سالم و جوان داشته باشید. همچنین خواص ضد پیری این کره نیز می‌تواند به شما در جوان نگه داشتن پوست بدن خود کمک کند.

مرطوب کننده پوست

چربی موجود در کره کاکائو برای نگه داشتن رطوبت طبیعی پوست مانعی محافظتی ایجاد می‌کند. در خواص این ماده اسیدهای چرب فراوانی را می‌توان یافت که خاصیت آبرسانی و مرطوب کنندگی پوست را به همراه دارد. شما با خرید کره کاکائو می‌توانید برای مرطوب و لطیف کردن پوست بدن خود از آن استفاده کنید.

پیشگیری از پیری پوست

کره کاکائو سرشار از ترکیبات گیاهی طبیعی به نام phytochemicals است. این مواد با محافظت از پوست در برابر آسیب اشعه ماورا بنفش خورشید ، جریان خون در پوست را بهبود بخشیده و پیری پوست را کند می‌کند. این محصول طبیعی همچنین دارای پلی فنول‌های متعددی است که بروز نشانگان پیری را به تعویق می‌اندازند. از این رو یکی از کاربردهای رایج این ماده برای رفع چین و چروک و افزایش خاصیت ارتجاعی آن است. روغن آووکادو نیز دارای خواص مشابهی است که می‌تواند به جوانسازی پوست شما کمک کند.

کمک به بهبود جای زخم

مواد مغذی موجود در کره کاکائو به شما کمک می‌کند تا روند ترمیم جای زخم و کمرنگ کردن آن را سرعت بدهید. بسیاری از زنان معتقدند که می‌توان از کرم‌ها و لوسیون‌هایی که این ماده طبیعی را دارند در دوران بارداری و پس از آن برای جلوگیری و به حداقل رساندن علائم ترک پوستی نیز استفاده کرد. شما با خرید کره کاکائو و مصرف منظم آن می‌توانید از تمام مزایای آن برای پوست خود بهره‌مند شوید. بسیاری از افراد این محصول را برای بهبود بثورات ناشی از بیماری‌های مختلفی مانند اگزما و درماتیت به دلیل خواص مفیدی که دارد، خریداری می‌کنند.

کاهش علائم آفتاب سوختگی

کره کاکائو از آنجا که دارای خواص محافظتی در برابر نور خورشید بوده و دارای مواد مغذی متعددی است، می‌تواند به کاهش علائم آفتاب سوختگی کمک کند. پوستی که دچار این علائم شده معمولاً نیاز به آبرسانی بیشتر و تقویت دارد. شما می‌توانید با خرید کره کاکائو و مصرف آن در نواحی مختلفی که دچار آفتاب سوختگی شده است، علائم آن را کاهش داده و به پوست خود برای ترمیم کمک کنید.

کره کاکائو محصولی نیمه جامد مانند کره است که از دانه‌های کاکائو به روشی طبیعی به دست می‌آید. از این رو خواص اصلی کاکائو و مواد مغذی آن برای پوست حفظ می‌شود. روش مصرف آن آسان بوده و از بوی مطبوع و دلپذیری نیز برخوردار است. شما با خرید کره کاکائو می‌توانید از خواص متعدد آن برای پوست بدن بهره‌مند شوید.

بهبود سلامت و ظاهر کلی پوست

بسیاری از محصولات مراقبت از پوست از بهترین مارک‌های دنیا حاوی کره کاکائو هستند. این محصول با کاهش خشکی و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست، ظاهر و سلامت آن را ارتقاء می‌بخشد. همچنین وجود آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام پلی‌فنول مزایایی مانند کاهش التهاب و محافظت از پوست در برابر اشعه‌های خورشید را به دنبال دارد. بنابراین ظاهر و سلامت کلی پوست از طریق این محصول بهبود پیدا می‌کند.

پیشگیری از استرچ مارک

استرچ مارک یا همان ترک‌های پوستی ناشی از چاقی و لاغری یکی از معظلات همه افرادی است که بارداری یا کاهش و افزایش ناگهانی وزن را تجربه کرده‌اند. این ترک‌ها که ناشی از کشیده شدن پوست است تقریباً هیچ درمان قطعی ندارد. اما خوشبختانه می‌توان از بروز این عارضه جلوگیری کرد. کره کاکائو در پیشگیری از ترک‌های حاملگی و هر گونه استرچ مارک عالی عمل می‌کند. البته ادعاهایی نیز وجود دارد که این ماده می‌تواند آسیب سلولی منشأ استرچ مارک را بهبود داده و این عارضه را تا حدودی از روی پوست محو کند.

درمان التهابات پوستی

اگر به تازگی متوجه شده‌اید که پوستتان به طور غیرطبیعی قرمز و تحریک‌پذیر شده، کره کاکائو همان چیزی است که نیاز دارید. تصور می‌شود که این محصول حتی برای بیماری‌های پوستی شدید مانند پسوریازیس یا اگزما یک تسکین‌دهنده عالی است. درواقع این محصول با قابلیت ضدالتهابی خود، پوست و بدن شما را التیام بخشیده و هر نوع خارش و خشکی را به سرعت برطرف می‌کند.

 

چرا باید از کره کاکائو استفاده کنیم؟

خرید کره کاکائو می‌تواند شما را از خرید انواع محصولات شیمیایی مراقبت از پوست که هر کدام هزینه و دردسر خود را برای استفاده دارند، بی‌نیاز کند. در واقع به جای اینکه بخواهید همزمان پایبند دستورالعمل‌های متفاوت محصولات جورواجور شوید، می‌توانید به سادگی از این محصول استفاده کنید.

درضمن خوبی استفاده از محصولات طبیعی بر روی پوست این است که حتی در استفاده طولانی‌مدت هیچگونه آسیبی به سلامت و زیبایی شما نمی‌رساند. به علاوه اینگونه محصولات که از منابع طبیعی به دست می‌آید معمولاً چندین خاصیت متفاوت داشته و پوست را به خوبی تغذیه می‌کند.

 

خطرات کره کاکائو

استفاده از کره کاکائو بر روی پوست کاملاً بی‌خطر است. حتی ادعا می‌شود که در دوران بارداری می‌توان از این محصول با خیال راحت بر روی پوست استفاده کرد. فقط افرادی که به فرآورده‌های کره کاکائو حساسیت دارند، ممکن است در مقابل این محصول واکنش‌های آلرژیک از خود نشان بدهند.

اگر نمی‌دانید که به این محصول حساسیت دارید یا نه، یک راهکار ساده برای آن وجود دارد. کافی است ابتدا آن را بر روی پوست آرنج خود بمالید. سپس اجازه دهید یک ساعت به همان حالت باقی بماند. اگر در این مدت خبری از خارش، سوزش، قرمزی و التهاب در ناحیه موردنظر مشاهده نکردید، مسلم است که حساسیتی به آن ندارید.

 

چگونه از کره کاکائو استفاده کنیم؟

استفاده از کره کاکائو به عنوان یک محصول مراقبت از پوست تجربه جالبی است، زیرا این ماده در دمای اتاق جامد می‌ماند. همچنین آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی موجود در این ماده از فاسد شدن آن پیشگیری کرده و ماندگاری آن را افزایش می‌دهد. کره کاکائو روی پوست حالتی مخملی دارد. درنتیجه این محصول را می‌توان به عنوان لوسیون بعد از حمام، بالم لب و آبرسان مورد استفاده قرار داد. همچنین از آنجایی که این ماده در دمای بدن ذوب می‌شود، یک پایه عالی برای زیرسازی آرایش به حساب می‌آید.

به منظور اثرگذاری هرچه بیشتر این محصول بهتر است آن را با حرکات دایره‌ای، سپس به صورت عمودی و پس از آن در راستای افق بر روی محل تحت درمان ماساژ دهید. برای نتیجه‌گیری بهتر، این حرکات را 2 یا 3 بار در روز و هر بار به مدت 10 دقیقه انجام دهید.

البته بسته به روال مراقبت از پوست، شما ممکن است ترجیح دهید پس از پاکسازی و لایه‌برداری صورت از این محصول استفاده کنید. به این ترتیب پوست شما عملکرد بالایی در جذب این محصول خواهد‌ داشت.

 

کره کاکائو را از کجا بخریم؟

این محصول را می‌توانید در فروشگاه‌های مواد غذایی طبیعی و خواروبار فروشی‌های تخصصی پیدا کنید. همچنین این محصول را می‌توان از داروخانه‌ها و عطاری‌های معتبر خریداری کرد. اما یک راه آسان برای دسترسی به این محصول خرید آنلاین است. انواع فروشگاه‌های اینترنتی فروش کره کاکائو وجود دارد که این محصول را عرضه می‌کنند.

 

خرید اینترنتی کره کاکائو

برای اینکه خرید اینترنتی این محصول با موفقیت انجام گیرد، لازم است که در مورد فروشنده تحقیق کنید. صفحات مجموعه مورد نظر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کرده و بازخورد عملکرد و نظرات مصرف‌کنندگان را با دقت بررسی کنید. زیمالب در بخش فروش اینترنتی انواع محصولات خود عملکرد قابل قبولی از خود نشان داده است. کره کاکائوی زیما تماماً از منابع طبیعی و با استفاده از روش‌های ایمن که بافت و خواص محصول نهایی را حفظ می‌کند، تهیه می‌شود.

 

جانشین کره کاکائو(CBS)

CBS جانشینی برای کره کاکائو در تولید مواد غذایی مختلف از جمله شکلات و مشتقات آن، با قابلیت انعطاف پذیری بالا می باشد که عطر و طعمی عالی در ذائقه مصرف کننده ایجاد می کند. این ماده سفید رنگ بوده و اختصاصاً از روغن پالم کرنل بدست می آید. گرید با خلوص بالای این ماده، به عنوان ماده افزودنی در دستورالعمل های تولید مواد غذایی مختلف بصورت ترکیب شده با پودر کاکائو کم چرب (% 12-10)، استفاده می شود. تولید این ماده به عملیات تمپرینگ نیاز ندارد. بعلاوه سازگاری این ماده با کره کاکائو پایین بوده و تنها در درصد های کم می تواند با آن ترکیب شود. به طور خاص این ماده برای تولید شکلات، کیک های شکلاتی و سایر مشتقات آن بکار می رود. همچنین این ماده می تواند جهت پوشش دهی آبنبات های شکلاتی، وافل ها، کوکی ها و آجیل استفاده شود.

برخی از مزیت های CBS که قابلیت استفاده از آن بعنوان جانشین کره کاکائو را فراهم می کند، عبارتند از:

ذوب کامل و عالی در دمای بدن

ایجاد حس خنکی در دهان

قالی ترد و شکننده در شرایط دمایی محیط

عامل ایجاد سطح براق در شکلات و مشتقات آن

این ماده ضروریست که در بسته بندی های اورجینال در محیطی خشک، دارای تهویه و خنک نگهداری شود. بعلاوه نباید در معرض مستقیم نور خورشید و سایر منایع حرارتی قرار گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

شماره دفتر مرکزی:

28420805_021 و28420806_021

شماره تماس دفتر تهرانپارس:

71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

whatsapp:+989212015164

instagram:arshiashimitejarat

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کره کاکائو_cbs” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه

خاک دیاتومه

تماس بگیرید

خاک دیاتومه 

خاک دیاتومه چیست؟ خاک دیاتومیت (Diatomaceous earth) که با نام های دیگری از جمله خاک دیاتومید  و یا کیزلور (kieselguhr) نیز شناخته می شود نوعی خاک بوده که از بقایای فسیلی حاصل از جلبک های تک سلولی مربوط به خانوده جلبک های باسیلاریوفیس تشکیل شده است که در اسکلت آن حاوی مقادیر قابل توجهی از سیلیس می باشد و رسوبات آن نیز به صورت ریز دانه است، علاوه بر سیلیس مقادیر ناچیزی از مواد آلی، رس و در برخی موارد رسوبات آتشفشانی در ساختار آن نیز مشاهده می گردد.

موارد استفاده

  • فیلتر انواع نوشیدنی ها شامل نوشابه، دلستر، ماءالشعیر و آبمیوه ها
  • فیلتر آب استخر
  • کمک کننده فیلتر در تولید انواع داروها
  • صنایع رنگ، کاغذ سازی و عایق سازی
  • کمک کننده فیلتر در کارخانجات تولید قند، شکر خام، روغن و گریس
  • تصفیه انواع آنتی بیوتیک ها
  • خمیر دندان
  • دفع ساس، حشرات، انگل ها، آفات، ویروس ها و سایر موجودات مضر
  • مکمل در خوراک حیوانات و دام
  • درمان سطح بالا کلسترل، سلامت پوست، ناخن، دندان ها، استخوان ها و مبارزه با پیری
  • محصولات آرایشی بهداشتی و مراقبت از پوست
  • مواد ضد کک و شفاف کننده در تولید مواد غذایی، مکمل‌ها و داروها، رب‌ها و رنگ‌ها
ارشیا شیمی تجارت تامین کننده انواع خاک با گرید های صنعتی و خوراکی در بسته بندی های متنوع می باشد. جهت استعلام قیمت با همکاران ما در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید.
راه های ارتباطی:
09125781650
02171057473
02171057475

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

ادتا_EdtaNa

تماس بگیرید

ادتا 2 سدیم

Disodium EDTA

ادتا 2 سدیم (Disodium EDTA) یا اتیلن دی آمین تترا استیک اسید (Ethylenediaminetetraacetic acid) ماده ای از خانواده آمینوپلی کربوکسیلیک اسیدهاست. جز ترکیبات کلاته کننده قرار می گیرد و می تواند یون های فلزی مانند کلسیم را کمپلکس کند. به همین دلیل در شوینده ها و فرایندهای تصفیه آب استفاده می شود.   ادتا ماده ای است که به دلیل قابلیت ایجاد کلاته با یون های فلزی مختلف در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. داروسازی ، دندانپزشکی ، تصفیه آب ، نساجی ، تولید مواد شوینده و آرایشی بهداشتی از جمله صنایعی هستند که از آن استفاده می کنند .ادتا 2 سدیم و 4 سدیم شکل هایی از این ماده هستند که بیشترین میزان تقاضا را دارند. جهت سفارش محصول با همکاران ما در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید. 09125781650 02171057473 از آنجایی که این ترکیب در هر صنعتی که یون های فلزی نقش دارند می تواند مورد استفاده قرار گیرد، خریدارانی از طیف های مختلف دارد. نکته مهمی که در هنگام خرید باید به آن توجه نمود انتخاب گرید مناسب است. قاعدتا گرید های تکنیکال و صنعتی را نمی توان برای تولید مواد غذایی و یا تصفیه آب مورد استفاده قرار داد، مشاوران ما در واحد فروش با توجه به نیاز شما بهترین گرید را پیشنهاد خواهند نمود. راه اهی ارتباطی با مجموعه ارشیا شیمی تجارت 989125781650+ 2171057473+ #ارشیا شیمی تجارت وارد کننده و تامین کننده مواد اولیه شیمیایی و صنعتی و آرایشی #ارشیا شیمی تجارت 989125781650#+ 2171057473#+  
اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

زانتانگام_Xanthan Gam

تماس بگیرید

Xanthan Gam

Xanthan gum is a gum obtained by microbial fermentation. This substance is a polysaccharide.

Xanthan gum is a non-real plastic that increases the shear force and decreases the viscosity.

The viscosity of xanthan gum remains constant over a wide temperature range. Xanthan Gum is a natural polymer produced by Xanthamonas bacteria.

These bacteria are usually obtained in laboratories. Xanthan gum is also obtained from the fermentation of glucose and lactose.

زانتانگام

زانتات‌ها( Xanthate) به دسته‌ای از نمک‌های شیمیایی گفته می‌شود که دارای فرمول کلی ROCS2-M+ (R = آلکیل; M+ = Na+, K+) است. این دسته از ترکیبات آلی گوگرد عمدتا رنگی متمایل به زرد یا طلایی دارند و دلیل نامگذاری آنها نیز به زانتات همین است.(عبارت ξανθός [ksantʰós] در زبان یونانی به معنی رنگ زرد یا طلایی است.

زانتان گام یک پلیمر طبیعی است که توسط باکتری زانتاموناس به دست می‌آید.

معمولاً این باکتری‌ها را در آزمایشگاه‌ها به دست می‌آورند.

همچنین زانتان گام را از فرمانتاسیون گلوکز و لاکتوز به دست می‌آورند. زانتان گام یکی از مهمترین پلی ساکارید میکروبیولوژیکی است و کاربردهای بیشماری در صنعت امروزی دارد.

Arshiya Chemi Tejarat with more than a century of experience in supplying chemical raw materials Ways of communication WhatsApp: +989017302128 WhatsApp: +989212015164 Instagram: arshiashimitejarat twitter: arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

گلوتامین

تماس بگیرید

گلوتامین

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده  مواد اولیه غذایی موارد و توضیحات گلوتامین در مکمل های ورزشی گلوتامین و کلیه محصولات بعد از تمرین و ریکاوری کننده در این دسته بندی قرار گرفته اند. گلوتامین فراوان ترین آمینو اسید موجود در بدن انسان میباشد این ماده در انواع پروتئین های با منبع حیوانی و گیاهی یافت میشود و بدن نیز قادر به ساخت آن میباشد اما با اینحال یک ورزشکار پس از یک تمرین سنگین٬ پر شدت و پر فشار افت قابل توجهی از ماده گلوتامین را در بدن خود شاهد خواهد بود؛ بدین ترتیب با مصرف مکمل گلوتامین پس از تمرین علاوه بر ریکاوری سریعتر و ترمیم بافت عضلانی٬ سطوح گلوتامیک اسید در بدن به مقدار نرمال میرسد و شاهد افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن خواهیم بود. این آمینواسید مسئول فرایندهای متابولیسمی متعددی است. گلوتامین یک آمینواسید “گلوکوژنز” تلقی می شود که حاکی از آن است که اگر بدن شما به منابع انرژی بیشتری به شکل گلوکز نیاز داشته باشد، بدن می‌تواند گلوتامین را به گلوکز تبدیل کند و انرژی موردنیازش را تامین کند. همچنین گلوتامین در بهبود عملکرد سیستم گوارشی و از بین رفتن میکروب ها و باکتری های مضر سیستم گوارشی تاثیر فراوانی دارد. گلوتامین دارای خاصیت آنتی کاتابولیک میباشد و از تخریب عضلات جلوگیری مینماید؛ این موضوع بدان معنی میباشد که در صورت تامین کافی مواد مغذی و ریز مغذی٬ در اثر مصرف ماده گلوتامین به صورت مکمل به صورت کلی ارتقای عملکرد ورزشی امکانپذیر خواهد بود. جهت سفارش محصول با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

02171057473

989125781650+

WhatsApp:+989125781650

           989017302128+
اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

موم بیزوکس

تماس بگیرید

موم بیزوکس

موم

موم، ماده‌ای زردرنگ و نرم و بسیار قابل جذب است که معمولاً آن را زنبور عسل تولید می‌کند.

 موم‌ها حاوی استرها، اسیدها و الکلهای بسیار چرب هستند که گاهی اوقات دارای هیدروکربنهای آزاد می‌باشند.

موم ماده‌ای با ثبات و بسیار مقاوم در برابر رطوبت است؛ در صورتی که در برابر حرارت و فشارهای مکانیکی ماندگاری چندانی ندارد.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی,آرایشی،بهداشتی،صنعتی،با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی،دارویی،صنعتی،آرایشی وبهداشتی

شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021

شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

ویتامینC

تماس بگیرید

ویتامینC_آسکوربیک اسید

ویتامین C یا همان اسید اسکوربیک از انواع ویتامین‌های محلول در آب است که در بدن ساخته نمی‌شود و باید حتما آن را از مواد غذایی جذب کرد. از آنجایی که حرارت باعث ازبین رفتن آن می‌شود، در بدن ذخیره نشده و باید روزانه مقدار مورد نیاز بدن را مصرف کنیم. ویتامین C در میوه و سبزیجات زیادی موجود است که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به گروه مرکبات مثل پرتقال و لیمو اشاره کرد. همچنین میزان زیادی ویتامین C در گریپ فروت، انواع فلفل شیرین (قرمز، زرد، سبز)، کیوی، بروکلی، توت فرنگی، گوجه فرنگی، کلم قرمز، گل کلم و طالبی اما در غلات به هیچ‌وجه وجود ندارد. ویتامین C یکی از ویتامین‌های حیاتی بدن بوده و برای فعال کردن دیگر ویتامین‌ها و پش‌برد بسیاری از فعالیت‌های سلولی لازم است. ویتامین c,آسکوربیک اسید,ویتامین سی برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه  شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

ارسال سریع

ارسال در سریع‌ترین زمان ممکن

پرداخت مطمئن

پرداخت هنگام تحویل محصول

ارشیا شیمی تجارت با بیش از ۲۰سال تجربه در صنعت مواد شیمیایی و صنعتی و  برخورداری از برترین محصولات و اقلام در زمینه انواع مواد اولیه شیمیایی، مواد اولیه آرایشی و بهداشتی، مواد اولیه غذایی، انواع حلال‌ها و مواد صنعتی، مواد اولیه صنایع رنگ‌سازی، لوازم و وسایت آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی، با تجربه طولانی در خرید و فروش مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف آماده ارائه بهترین کیفیت محصولات به مشتریان خرد و کلان خود می‌باشد.

  • محصولات ارشیا شیمی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • مواد اولیه غذایی
    • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
    • مواد اولیه صنعتی
  • محصولات ارشیا شیمی
    • حلال ها و مواد صنعتی
    • وسایل آزمایشگاهی
    • صنایع رنگ سازی
    • تجهیزات پزشکی
  • خدمات مشتریان
    • پرسش‌های متداول
    • قوانین و شرایط استفاده
    • سیاست حریم خصوصی
    • درباره ارشیا شیمی
    • تماس با ارشیا شیمی

تمامی حقوق این سایت متعلق به مواد شیمیایی ارشیا شیمی میباشد.
طراحی شده توسط هانی وب
  • منو
  • دسته بندی ها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
  • ورود / ثبت نام

ورود

بستن (Esc)

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری