ارشیا شیمی تجارت
انتخاب دسته بندی
  • انتخاب دسته بندی
  • اسانس ها
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • مواد اولیه دارویی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه غذایی
  • وسایل آزمایشگاهی
    • مواد اولیه آزمایشگاهی
ورود / ثبت نام
منو
ارشیا شیمی تجارت
دسته بندی کالاها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
خانه مواد اولیه غذایی روغن کرچک
پروپیلن گلایکول_Propylene glycol تماس بگیرید
بازگشت به محصولات
متیل پارابن تماس بگیرید

روغن کرچک

تماس بگیرید

روغن کرچک_ Castor oil

یک روغن گیاهی است که از لوبیا کرچک گرفته می‌شود. این مایع بی رنگ تا زرد کم رنگ با طعم و بوی مشخص است. نقطه جوش آن 313 درجه سانتی گراد (595 درجه فارنهایت) و چگالی آن 0.961 گرم بر سانتی متر مکعب است. این شامل مخلوطی از تری گلیسیریدها است که در آن حدود 90 درصد اسیدهای چرب ریسینولات هستند. اولئات و لینولئات دیگر اجزای مهم هستند.

 

موارد مصرف روغن کرچک

روغن کرچک و مشتقات آن را در تهیهٔ سوپ، روغن هیدرولیک و روغن ترمز، رنگ، جوهر، انواع آستر، پلاستیکهای مقاوم در برابر سرما، واکس و دیگر مواد براق‌کننده، نایلون، عطر و … به کار می‌برند.

سم رایسین، از فراورده‌های جانبی است که ضمن تهیهٔ روغن کرچک به دست می‌آید.

تنها یک درصد از روغن کرچک تولید شده در سراسر جهان را صرف مصارف دارویی یا تولید فراورده‌های مفید برای سلامتی می‌کنند. از روغن کرچک برای درمان یبوست و همچنین، به عنوان مادهٔ استفراغآور استفاده می‌شود (در مواردی که لازم است فرد استفراغ نموده و محتویات معده خود را به هر دلیل تخلیه نماید). مصرف زیاد روغن کرچک در زنان باردار می‌تواند سبب زایمان زودرس در آن‌ها شود. البته مصرف بسیار زیاد آن (مثلاً یک بطری روغن) می‌تواند کشنده باشد. روغن کرچک بدبو و بدمزه است و از این رو مشهور است.

جهت استعلام قیمت بهترین برند های روغن کرچک صنعتی و خوراکی با ما در ارتباط باشید.

ارشیا شیمی تجارت با بیش از یک قرن تجربه در مواد اولیه شیمیایی

989125781650+

021-71057473

جهت سفارش تماس بگیرید

برای استعلام قیمت و موجودی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

0 People watching this product now!
دسته: مواد اولیه غذایی برچسب: #روغن خراطین, #روغن کرچک
Share:
  • نظرات (0)
نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روغن کرچک” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه

پروپیلن گلایکول_Propylene glycol

تماس بگیرید

Propylene glycol

پروپیلن گلایکول

پروپیلن گلیکول  _Propylene glycol

Propylene glycol is a viscous, colorless liquid, which is nearly odorless but possesses a faintly sweet taste. Its chemical formula is CH₃CHCH₂OH. Containing two alcohol groups, it is classed as a diol. It is miscible with a broad range of solvents, including water, acetone, and chloroform.

Formula: C3H8O2

Molar mass: 76.09 g/mol

Density: 1.04 g/cm³

Boiling point: 188.2 °C

IUPAC ID: propane-1,2-diol

Solubility in water: Miscible

Viscosity: 0.042

پروپیلن گلیکول  _Propylene glycol با  فرمول شیمیایی   C۳H۸O۲  یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۱۰۳۰ است. که جرم مولی آن ۷۶٫۰۹ g/mol می‌باشد.

نام خلاصه شده: مونو پروپیلن گلیکول می‌باشد.

 

پروپیلن گلیکول از آبکافت و به وسیلهٔ پروپیلن اکسید (C3H6O) ساخته می‌شود.

موارد استفاده پروپیلن گلایکول

مورد استفاده در صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی و عطرسازی می باشد.

کاربرد ها

پروپیلن گلیکول یا مونو پروپیلن گلیکول (MPG) در صنایع دارویی، آرایشی – بهداشتی، صنایع غذایی و مواد خوراکی و تولید برخی مواد صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. #ارشیا شیمی تجارت#وارد کننده مواد اولیه#غذایی#دارویی#غذایی#صنعتی#آزمایشگاهی#989125781650+#  

Arshiya Chemi Tejarat with more than a century of experience in supplying chemical raw materials Ways of communication WhatsApp: +989017302128 WhatsApp: +989212015164 Instagram:arshiashimitejarat

twitter: arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

سوربیتول

تماس بگیرید

سوربیتول

سوربیتول یا گلوسیتول یک الکل قندی است که در بدن انسان به آهستگی متابولیزه می‌شود. سوربیتول به صورت پودر به عنوان ملین استفاده می‌شود. سوربیتول ازاحیای گلوکوز حاصل می‌شود، با جانشینی گروه هیدروکسیل به جای گروه آلدهید. سوربیتول در آلو سیاه، سیب، گلابی و هلو وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

whatsapp+989125781650

instagram:arshiashimitejarat

 
اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

اسید لاکتیک

تماس بگیرید

اسید لاکتیک

اسید لاکتیک، یا لاکتات، یک محصول جانبی شیمیایی بی هوازی است، فرآیندی که سلول ها انرژی خود را بدون اکسیژن در اطراف تولید می کنند. باکتری ها آن را در ماست و روده های انسان  می سازند، و همچنین در خون ما نیز وجود دارد، جایی که توسط ماهیچه ها و گلبول های قرمز ذخیره می شود. مدتها تصور می شد که اسید لاکتیک علت درد عضلات در طی و بعد از یک دوره تند و طولانی ورزش است، اما تحقیقات اخیر نشان می دهد که این درست نیست. اسید لاکتیک یک ماده بی ضرر در بدن ما است، گرچه هنگامی که ورزش می کنیم ، غلظت این ماده در بدن ما افزایش پیدا می کند، اما به محض اینکه بتوانیم استراحت کنیم به سطح عادی باز می گردد، و حتی به انرژی تبدیل می شود که بدن ما بعداً از آن استفاده می کند.

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

گلیسیرین

تماس بگیرید
گلیسیرین

Glycerine

What is glycerine? Glycerine, also called glycerol, has moisturizing, emollient and protective properties. Its name comes from the Greek “glykerós” which means sweet. It comes in the form of a sweet, soft, colourless and odourless liquid. It is capable of capturing and retaining water efficiently.

گلیسیرین

گلیسیرین_glycerine

گلیسیرین از آن دسته از موادی است که  برای شادابی پوست و موی مورد استفاده قرار میگیرد.   تنها خاصیت استفاده از این روغن، مرطوب کردن پوست نیست و در بسیاری از محصولات سلامت و زیبایی پوست استفاده می شود. از گلیسیرین می توانید برای سلامت موها و ناخن های تان هم استفاده کنید. خرید کرم های گران‌قیمت را فراموش کنید و با کمی صبر و حوصله از مواد طبیعی برای درمان و زیبایی موهای خود استفاده کنید. نگران چرب شدن بیش از اندازه پوست و موی خود هم نباشید، گلیسیرین بدون اینکه باعث چربی زیاد شود، رطوبت کافی را به پوست می دهد.

گلیسیرین

 

جهت استعلام قیمت گلیسیرین klk

با همکاران ما در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید.

ارشیا شیمی تجارت وارد کننده و تامین کننده گلیسیرین دارویی همراه با مجوز و مدارک

در خدمت شما مشتریان گرامی می باشد.

 
ارشیا شیمی تجارت واردکننده و تامین کننده مواد اولیه شیمیایی،غذایی،صنعتی،دارویی،
آزمایشگاهی
 

Central office contact number

02128420805

02128420806

Tranpars office numbers

02171057473

02171057474

Tehran market office

02136483017

02136483021

whatsapp:+989125781650

989017302128+:whatsapp

instagram:arshiashimitejarat

gmail:arshiashimi@gmail.com

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

مونوگلیسیرید

تماس بگیرید

مونوگلیسیرید

مونوگلیسریدها همانندآسیل‌گلیسرول‌ها یا مونوآسیل‌گلیسرول‌ها دسته ای از گلیسریدها هستند که از یک مولکول گلیسرول تشکیل شده‌اند که از طریق یک پیوند استری به یک اسید چرب متصل است. از آنجایی که گلیسرول حاوی هر دو گروه الکل اولیه و ثانویه است، ممکن است دو نوع مختلف مونوگلیسرید تشکیل شود. ۱-مونوآسیل‌گلیسرول که اسید چرب به الکل اولیه متصل است یا ۲-مونوآسیل‌گلیسرول که اسید چرب به الکل ثانویه متصل است.
اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

کره کاکائو_cbs

تماس بگیرید

کره کاکائو

کره کاکائو_cbs

;کره جانشین نوعی چربی طبیعی و جامد است که از دانه‌های کاکائو به دست می‌آید. این محصول خالص در بسیاری از مواد آرایشی و بهداشتی نقشی مهم دارد. چربی‌های مفید موجود در این کره به پوست شما کمک می‌کند تا رطوبت خود را حفظ کرده و آن را تقویت کند. همچنین کره کاکائو خاصیت مرطوب کنندگی، پیشگیری از پیری و بهبود جای زخم را نیز داراست. شما می‌توانید به آسانی از کره کاکائو برای بهبود شرایط پوست بدن خود بهره برده و از رایحه مطبوع آن بهره‌مند شوید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

جهت سفارش این محصول واتس اپ پیام دهید.

whatsapp:+989017302128

whatsapp:+989212015164

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

ارسال سریع

ارسال در سریع‌ترین زمان ممکن

پرداخت مطمئن

پرداخت هنگام تحویل محصول

ارشیا شیمی تجارت با بیش از ۲۰سال تجربه در صنعت مواد شیمیایی و صنعتی و  برخورداری از برترین محصولات و اقلام در زمینه انواع مواد اولیه شیمیایی، مواد اولیه آرایشی و بهداشتی، مواد اولیه غذایی، انواع حلال‌ها و مواد صنعتی، مواد اولیه صنایع رنگ‌سازی، لوازم و وسایت آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی، با تجربه طولانی در خرید و فروش مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف آماده ارائه بهترین کیفیت محصولات به مشتریان خرد و کلان خود می‌باشد.

  • محصولات ارشیا شیمی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • مواد اولیه غذایی
    • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
    • مواد اولیه صنعتی
  • محصولات ارشیا شیمی
    • حلال ها و مواد صنعتی
    • وسایل آزمایشگاهی
    • صنایع رنگ سازی
    • تجهیزات پزشکی
  • خدمات مشتریان
    • پرسش‌های متداول
    • قوانین و شرایط استفاده
    • سیاست حریم خصوصی
    • درباره ارشیا شیمی
    • تماس با ارشیا شیمی

تمامی حقوق این سایت متعلق به مواد شیمیایی ارشیا شیمی میباشد.
طراحی شده توسط هانی وب
  • منو
  • دسته بندی ها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
  • ورود / ثبت نام

ورود

بستن (Esc)

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری