ارشیا شیمی تجارت
انتخاب دسته بندی
  • انتخاب دسته بندی
  • اسانس ها
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • مواد اولیه دارویی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه غذایی
  • وسایل آزمایشگاهی
    • مواد اولیه آزمایشگاهی
ورود / ثبت نام
منو
ارشیا شیمی تجارت
دسته بندی کالاها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
خانه مواد اولیه آرایشی بهداشتی Octysalate
اسانس لیمو تماس بگیرید
بازگشت به محصولات
استات سدیم تماس بگیرید

Octysalate

تماس بگیرید

Octysalate

 

Products with this ingredient are allowed for use in EWG VERIFIED but must meet use restrictions and warnings based on EWG review of company data.

To buy pharmaceutical and cosmetic products, contact our colleagues through WhatsApp numbers. Arshiya Shimi Tejarat is an importer and supplier of pharmaceutical and cosmetic products at your service, dear producers. WhatsApp numbers

WhatsApp: +989017302128

WhatsApp: +989212015164

Phone number: +989125781650

جهت سفارش تماس بگیرید

برای استعلام قیمت و موجودی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

0 People watching this product now!
دسته: مواد اولیه آرایشی بهداشتی, مواد اولیه دارویی
Share:
  • توضیحات
  • نظرات (0)
توضیحات

توضیحات

Octysalate

Products with this ingredient are allowed for use in EWG VERIFIED but must meet use restrictions and warnings based on EWG review of company data.

This ingredient’s score is higher if used in products that may not meet industry safety guidelines or U.S. and international government requirements. The score will be lower if used in products that meet these safety guidelines and requirements.

SEARCH PRODUCTS

OTHER CONCERNS

Use restrictions (moderate), Endocrine disruption (low), and Biochemical or cellular level changes (high)

SYNONYMS

● NCGC00159324-03

● OCTISALATE, PHARMACEUTICAL SECONDARY STANDARD; CERTIFIED REFERENCE MATERIAL

● DB11062

● CS-4398

● MCULE-8560679857

● AC-12458

● SC-19045

● 2-HYDROXY BENZOIC ACID 2-ETHYLHEXYL ESTER

● DB-041415

● NCGC00159324-04

RESTRICTED

Restricted: EWG VERIFIED products cannot contain this ingredient without adequate substantiation

The relationship between octyl salate and the skin

Octisalate is a weak UVB absorber with a generally good safety profile among sunscreen ingredients. It is a penetration enhancer, which may increase the amount of other ingredients passing through skin.

Common concerns regarding Octysalate

See how this product scores for common concerns

LOW                                        Cancer

LOW_MODERATEA       llergies & Immunotoxicity

LOWD               evelopmental and Reproductive

                                 Toxicity

MODERATE                        Use Restrictions

Availability of data in relation toOctysalate

The Skin Deep data availability rating reflects the number of scientific studies about the product or ingredient in the published scientific literature.

Octysalate WHAT IS IT?

Ethylhexyl salicylate, also known as

on sunscreen product labels, is an ester of salicylic acid that may be used in cosmetics, personal care products and sunscreen products. Octisalate is a colorless, crystalline organic acid that can be derived from salicin, a β-glucoside in willow tree bark. While it is chemically similar to aspirin (acetylsalicylic acid), it is not identical.

 Why is Octysalate used?

Octisalate is used as a sunscreen active ingredient in over-the-counter (OTC) sunscreens products that are applied to the skin to absorb, reflect or scatter UV rays. Exposing unprotected skin to UV light can result in sunburn (primarily from UVB rays) and accelerate premature skin aging, as well as skin cancer (primarily from UVA rays).

Because ethylhexyl salicylate absorbs and dissipates UV radiation, it can protect cosmetics and personal care products from deterioration due to exposure to UV light and is used as a fragrance ingredient.

Scientific facts about Octysalate

Octisalate can convert UV rays into less damaging infrared radiation (heat).

To buy pharmaceutical and cosmetic products, contact our colleagues through WhatsApp numbers. Arshiya Shimi Tejarat is an importer and supplier of pharmaceutical and cosmetic products at your service, dear producers. WhatsApp numbers

WhatsApp: +989017302128

WhatsApp: +989212015164

Phone number: +989125781650

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “Octysalate” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه

استون_Acetone

تماس بگیرید

아세톤

استون

استون_Acetone

Acetone is the simplest and smallest member of ketones. Another name of this compound is (2-propanone or dimethyl ketone). Acetone is a colorless, highly volatile, flammable liquid with a pungent odor. It is a solvent, meaning it can break down or dissolve substances such as paint and varnish. That is why it is one of the components of nail polish removers and color removers. It is interesting to know that when our body breaks down fat, it makes this chemical.

It is a clear and colorless liquid that evaporates quickly in the air and has a pungent smell. The chemical formula of acetone is (CH3)2CO. As we said, acetone solution is the simplest and smallest member of ketones. Acetone dissolves in water and is considered as an important organic solvent in industry, home and laboratory.

استون ساده‌ترین و کوچک‌ترین عضو کتون‌ها است. نام دیگر این ترکیب (2-پروپانون یا دی متیل کتون) است. acetone مایعی بی‌رنگ، بسیار فرار، قابل اشتعال و دارای بوی تند است. یک حلال است، به این معنی که می‌تواند موادی مانند رنگ و لاک را تجزیه یا حل کند. به همین دلیل است که یکی از اجزای پاک‌کننده‌های لاک ناخن و پاک‌کننده‌های رنگ است. جالب است بدانید وقتی بدن ما چربی تجزیه می‌کند، این ماده شیمیایی را می‌سازد. مایعی شفاف و بی‌رنگ است که به سرعت در هوا تبخیر شده و بوی تندی دارد. فرمول شیمیایی استون به صورت (CH3)2CO می‌باشد. همانطور که گفتیم محلول استون ساده‌ترین و کوچکترین عضو کتون‌ها است. ماده استون در آب حل می‌شود و به خودی خود به عنوان یک حلال آلی مهم در صنعت، خانه و آزمایشگاه به شمار می‌رود. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه دارویی و صنعتی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

whatsapp:+989125781650

ز

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

پلی کوارترینیوم 7

تماس بگیرید

پلی کوارترینیوم 7

پلی کوارتینیوم ۷ (Polyquaternium) که با نام پلی کوات نیز شناخته می‌شود، یک پلیمر از نوع چند پلی مثبت (کاتیونی) است که یک مایع بسیار غلیظ و چسبناک است

و در ترکیبات و صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. پلی کوارتینیوم۷ مایع وزن مولکولی بسیار بالایی دارد

و به دلیل مولکول‌های پلیمری خود، جزو مواد سنگین محسوب می‌شود.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

شماره دفتر مرکزی:

پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه 5 واحد24.2 28420805_021 و28420806_021

شماره تماس دفترشرق تهران:

تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ 91 طبقه دوم 71057473_021 و 02171057475

شماره دفتر بازار تهران:

بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ12 36483017_021و36483021_021

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

کره کاکائو_cbs

تماس بگیرید

کره کاکائو

کره کاکائو_cbs

;کره جانشین نوعی چربی طبیعی و جامد است که از دانه‌های کاکائو به دست می‌آید. این محصول خالص در بسیاری از مواد آرایشی و بهداشتی نقشی مهم دارد. چربی‌های مفید موجود در این کره به پوست شما کمک می‌کند تا رطوبت خود را حفظ کرده و آن را تقویت کند. همچنین کره کاکائو خاصیت مرطوب کنندگی، پیشگیری از پیری و بهبود جای زخم را نیز داراست. شما می‌توانید به آسانی از کره کاکائو برای بهبود شرایط پوست بدن خود بهره برده و از رایحه مطبوع آن بهره‌مند شوید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

جهت سفارش این محصول واتس اپ پیام دهید.

whatsapp:+989017302128

whatsapp:+989212015164

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

پتاسیم سوربات_Potassium sorbate

تماس بگیرید

پتاسیم سوربات

sorbate - potassium sorbate

Potassium sorbate is one of the most important and useful chemical products, especially in the food industry. Alchemists aim to purify and perfect substances. One of their main goals was to transform "base metals" such as copper into precious metals such as gold using elixirs! Contrary to what they thought, if I could convert copper in a cost-effective way, it wouldn't become valuable, it would lose value. But today's chemists can make a more useful elixir. Have you heard of potassium sorbate? For you and many people, this ingredient may be the missing elixir to be used in the food industry and create golden moments. Or it is used in cosmetics and doubles the beauty.

پتاسیم سوربات_Potassium sorbate

سوربات پتاسیم از جمله مهمترین و کاربردی ترین محصولات شیمیایی، به خصوص در صنایع غذایی و خوراکی، به شمار می‌رود. کیمیاگران قصد داشتند که بعضی از مواد را خالص و کامل کنند. یکی از اهداف اصلی‌شان این بود که «فلزات پایه» مثل مس را با استفاده از اکسیر، به فلزات گرانبها مثل طلا تبدیل کنند! بر خلاف تصورشان، اگر می‌توانستند مس را با روشی به‌صرفه به طلا تبدیل کنند، این مس نبود که ارزش می‌یافت، بلکه طلا ارزشش را از دست می‌داد. اما شیمیدانان امروزی، می‌توانند اکسیر مفیدتری بسازند. درباره‌ی ماده‌ی سوربات پتاسیم چیزی شنیده‌اید؟ ممکن است برای شما و بسیاری از افراد، این ماده همان اکسیر گمشده باشد که در صنایع غذایی به کار رود و لحظات طلایی رقم بزند. یا در لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده شود و زیبایی‌تان را دو چندان کند.   #ارشیا شیمی تجارت#وارد کننده مواد اولیه#غذایی#تامین کننده مواد اولیه#دارویی#غذایی#صنعتی#آزمایشگاهی#    
ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی
شماره دفتر مرکزی:
پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه ۵ واحد۲۴.۲ ۲۸۴۲۰۸۰۵_۰۲۱ و۲۸۴۲۰۸۰۶_۰۲۱
شماره تماس دفترشرق تهران:
تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ ۹۱ طبقه دوم ۷۱۰۵۷۴۷۳_۰۲۱ و ۰۲۱۷۱۰۵۷۴۷۵
شماره دفتر بازار تهران:
بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ۱۲ ۳۶۴۸۳۰۱۷_۰۲۱و۳۶۴۸۳۰۲۱_۰۲۱

whatsapp:+989017302128

whatsapp: +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

   
اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

گلیسیرین

تماس بگیرید
گلیسیرین

Glycerine

What is glycerine? Glycerine, also called glycerol, has moisturizing, emollient and protective properties. Its name comes from the Greek “glykerós” which means sweet. It comes in the form of a sweet, soft, colourless and odourless liquid. It is capable of capturing and retaining water efficiently.

گلیسیرین

گلیسیرین_glycerine

گلیسیرین از آن دسته از موادی است که  برای شادابی پوست و موی مورد استفاده قرار میگیرد.   تنها خاصیت استفاده از این روغن، مرطوب کردن پوست نیست و در بسیاری از محصولات سلامت و زیبایی پوست استفاده می شود. از گلیسیرین می توانید برای سلامت موها و ناخن های تان هم استفاده کنید. خرید کرم های گران‌قیمت را فراموش کنید و با کمی صبر و حوصله از مواد طبیعی برای درمان و زیبایی موهای خود استفاده کنید. نگران چرب شدن بیش از اندازه پوست و موی خود هم نباشید، گلیسیرین بدون اینکه باعث چربی زیاد شود، رطوبت کافی را به پوست می دهد.

گلیسیرین

 

جهت استعلام قیمت گلیسیرین klk

با همکاران ما در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید.

ارشیا شیمی تجارت وارد کننده و تامین کننده گلیسیرین دارویی همراه با مجوز و مدارک

در خدمت شما مشتریان گرامی می باشد.

 
ارشیا شیمی تجارت واردکننده و تامین کننده مواد اولیه شیمیایی،غذایی،صنعتی،دارویی،
آزمایشگاهی
 

Central office contact number

02128420805

02128420806

Tranpars office numbers

02171057473

02171057474

Tehran market office

02136483017

02136483021

whatsapp:+989125781650

989017302128+:whatsapp

instagram:arshiashimitejarat

gmail:arshiashimi@gmail.com

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

پارافین

تماس بگیرید

پارافین (Paraffin)

 

پارافین (Paraffin) ترکیبی هیدروکربنی است که می توان آن را از زغال سنگ، چوب ، نفت خام، ، نفت شیل و … به دست آورد. استفاده برای بهبود وضعیت پوست و گرما درمانی از مهمترین کاربردهای این ماده در حوزه سلامت است.

پارافین به دو صورت مایع و جامد در دسترس است که هر کدام کاربردها و خواص خود را دارند که درادامه به آنها خواهیم پرداخت.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

ارسال سریع

ارسال در سریع‌ترین زمان ممکن

پرداخت مطمئن

پرداخت هنگام تحویل محصول

ارشیا شیمی تجارت با بیش از ۲۰سال تجربه در صنعت مواد شیمیایی و صنعتی و  برخورداری از برترین محصولات و اقلام در زمینه انواع مواد اولیه شیمیایی، مواد اولیه آرایشی و بهداشتی، مواد اولیه غذایی، انواع حلال‌ها و مواد صنعتی، مواد اولیه صنایع رنگ‌سازی، لوازم و وسایت آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی، با تجربه طولانی در خرید و فروش مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف آماده ارائه بهترین کیفیت محصولات به مشتریان خرد و کلان خود می‌باشد.

  • محصولات ارشیا شیمی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • مواد اولیه غذایی
    • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
    • مواد اولیه صنعتی
  • محصولات ارشیا شیمی
    • حلال ها و مواد صنعتی
    • وسایل آزمایشگاهی
    • صنایع رنگ سازی
    • تجهیزات پزشکی
  • خدمات مشتریان
    • پرسش‌های متداول
    • قوانین و شرایط استفاده
    • سیاست حریم خصوصی
    • درباره ارشیا شیمی
    • تماس با ارشیا شیمی

تمامی حقوق این سایت متعلق به مواد شیمیایی ارشیا شیمی میباشد.
طراحی شده توسط هانی وب
  • منو
  • دسته بندی ها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
  • ورود / ثبت نام

ورود

بستن (Esc)

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری