ارشیا شیمی تجارت
انتخاب دسته بندی
  • انتخاب دسته بندی
  • اسانس ها
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • مواد اولیه دارویی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه غذایی
  • وسایل آزمایشگاهی
    • مواد اولیه آزمایشگاهی
ورود / ثبت نام
منو
ارشیا شیمی تجارت
دسته بندی کالاها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
خانه مواد اولیه آرایشی بهداشتی Ethylparaben
اسید استئاریک تماس بگیرید
بازگشت به محصولات
bht تماس بگیرید

Ethylparaben

تماس بگیرید

 

Ethylparaben

Compounds

pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/image/imgsrv.fcgi?cid=843...
Ethylparaben - Wikipedia
Ethylparaben - Wikipedia
Ethylparaben | C9H10O3 | ChemSpider
Ethylparaben chemical structure skeletal formula Vector Image

 

Description

Ethylparaben is the ethyl ester of p-hydroxybenzoic acid. Its formula is HO-C₆H₄-CO-O-CH₂CH₃. It is a member of the class of compounds known as parabens. It is used as an antifungal preservative. As a food additive, it has E number E214.

Formula: C9H10O3
Molar mass: 166.176 g·mol−1
Boiling point: 297 to 298 °C (567 to 568 °F; 570 to 571 K)
ATC code: D01AE10 (WHO)
Flash point: 248 °C (478 °F; 521 K)
NFPA 704 (fire diamond): 1 1 0
Ethylparaben is in the paraben family of preservatives used by the food, pharmaceutical, and personal care product industries. Parabens mimic estrogen and can act as potential hormone (endocrine) system disruptors.

Parabens

Methyl, ethyl, propyl, butyl, and heptyl esters of p-hydroxybenzoate are denominated parabens. They are odorless, almost colorless crystals or white crystalline powders. Water solubility is inversely related to alkyl chain length. The pH range of antimicrobial activity is 3–8; their antimicrobial activity is mainly against bacteria and fungi. Combinations of two or more parabens are often used since they have synergistic effects. FDA sets the maximum level of application of methyl (21CFR184.1490) and propyl (21CFR184.1670) esters of p-hydroxybenzoic acid at 0.1%. Both methylparaben and propylparaben are permitted as antimycotic agents in food packaging material (21CFR181.23). Heptylparaben (21CFR172.145) is also approved for use in fermented malt beverages at a maximum of 12 ppm and in noncarbonated soft drinks and fruit-based beverages at a maximum level of 20 ppm. FAO/WHO permits the use of methylparaben, ethylparaben, and propylparaben in foods. The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) established the assay method of methylparaben and ethylparaben as a titrimetric method. Regulatory agencies have not established an official method for its determination in foods. Nevertheless, a great number of methods are proposed to quantify parabens in foods, such as spectrophotometry, injection gas chromatography, HPLC–mass spectrometry, and CE with amperometric detection.

جهت استعلام این محصول با کارشناسان ما

در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید.

شماره های واتس اپ

+989017302128

+989212015164

کانال اینستاگرام:Arshiashimitejarat

شماره های دفتر مرکزی:

02128420805

02128420806

جهت سفارش تماس بگیرید

برای استعلام قیمت و موجودی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

0 People watching this product now!
دسته: مواد اولیه آرایشی بهداشتی, مواد اولیه دارویی
Share:
  • توضیحات
  • نظرات (0)
توضیحات

توضیحات

Ethylparaben

Ethylparaben

Compounds

pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/image/imgsrv.fcgi?cid=843...
Ethylparaben - Wikipedia
Ethylparaben - Wikipedia
Ethylparaben | C9H10O3 | ChemSpider
Ethylparaben chemical structure skeletal formula Vector Image

 

Description

Ethylparaben is the ethyl ester of p-hydroxybenzoic acid. Its formula is HO-C₆H₄-CO-O-CH₂CH₃. It is a member of the class of compounds known as parabens. It is used as an antifungal preservative. As a food additive, it has E number E214.

Formula: C9H10O3
Molar mass: 166.176 g·mol−1
Boiling point: 297 to 298 °C (567 to 568 °F; 570 to 571 K)
ATC code: D01AE10 (WHO)
Flash point: 248 °C (478 °F; 521 K)
NFPA 704 (fire diamond): 1 1 0
Ethylparaben is in the paraben family of preservatives used by the food, pharmaceutical, and personal care product industries. Parabens mimic estrogen and can act as potential hormone (endocrine) system disruptors.

Parabens

Methyl, ethyl, propyl, butyl, and heptyl esters of p-hydroxybenzoate are denominated parabens. They are odorless, almost colorless crystals or white crystalline powders. Water solubility is inversely related to alkyl chain length. The pH range of antimicrobial activity is 3–8; their antimicrobial activity is mainly against bacteria and fungi. Combinations of two or more parabens are often used since they have synergistic effects. FDA sets the maximum level of application of methyl (21CFR184.1490) and propyl (21CFR184.1670) esters of p-hydroxybenzoic acid at 0.1%. Both methylparaben and propylparaben are permitted as antimycotic agents in food packaging material (21CFR181.23). Heptylparaben (21CFR172.145) is also approved for use in fermented malt beverages at a maximum of 12 ppm and in noncarbonated soft drinks and fruit-based beverages at a maximum level of 20 ppm. FAO/WHO permits the use of methylparaben, ethylparaben, and propylparaben in foods. The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) established the assay method of methylparaben and ethylparaben as a titrimetric method. Regulatory agencies have not established an official method for its determination in foods. Nevertheless, a great number of methods are proposed to quantify parabens in foods, such as spectrophotometry, injection gas chromatography, HPLC–mass spectrometry, and CE with amperometric detection.

 

 

Safety assessment of esters of p-hydroxybenzoic acid (parabens)

M.G. Soni, … G.A. Burdock, in Food and Chemical Toxicology, 2005

In another study, ethyl-, propyl- and butyl paraben and their common metabolite p-hydroxybenzoic acid, were investigated for their ability to evoke an estrogenic response in sexually immature rainbow trout (Pedersen et al., 2000). Induction of yolk protein was used as an estrogen-specific endpoint after repeated injections of the test material. All parabens, at a dose of 100–300 mg/kg/day were estrogenic, while the metabolite (i.e., p-hydroxybenzoic acid), did not show any estrogenic activity. Ethyl paraben was found to be about one-sixtieth (1/60), the potency of propyl- or butyl paraben which had estrogenic potencies comparable to bisphenol A (Pedersen et al., 2000).

 

3.1 Parabens

Noxious ramifications of cosmetic pollutants on gastrointestinal microbiome: A pathway to neurological disorders

A series of alkyl ester forms of a substance called p-hydroxybenzoic acid (PHBA) is known as parabens. They are lipophilic, inert, tasteless, odorless, colorless, and stable across a broad pH range, among other qualities. The most common parabens are benzylparaben (BeP), methylparaben (MeP), ethylparaben (EtP), n-propylparaben (PrP), isopropylparaben (iPrP), and butylparaben (BuP). These parabens are often used in food, skincare, and medicines as preservatives. In the food sector, parabens are used as antimicrobial preservative agents in a variety of processed foods, including frozen dairy products, baked products, fats and oils, coffee components, fruit juices, pickled vegetables, sauces, and vegetables [40–42]. They generally range from about 450 resulting in 2000 mg/kg in concentration. The pharmaceutical, as well as personal care product sectors both, use parabens extensively [43,44]. They are found in items like toothpaste, deodorant, hair gel, shampoo, and sun lotion. Parabens’ antibacterial and antifungal properties are thought to result from their capacity to damage intracellular proteins and microorganisms’ cell membranes, which alters the enzymatic activity of microbial cells [45]. Though parabens are often utilized, there have been questions raised about their feasible negative effects on health, particularly concerning endocrine disruption. To guarantee the safety of consumers, regulatory organizations have put limitations and rules on the application of parabens in particular goods. Indeed, research has indicated that parabens can be harmful, especially when the alkyl chain found in the paraben molecule lengthens [46]. For instance, it was shown that the hydrophobic nature of the parabens enhanced the mortality rate along with the reduction in offspring in research using the aquatic organism Ceriodaphnia dubia. Additionally, when the parabens’ chlorination level increased, the harmful effects diminished. Subsequently, showed that benzyl paraben displayed both agonistic and antagonistic action when tested on yeast that had been transfected with the human estrogenic receptor [47]. However, when the benzyl paraben molecule underwent further bromination, the potency of these actions decreased. It is important to note that enhanced derivatization of parabens, which can happen when parabens pollute water sources by procedures like chlorination or just halogenation, may hide their apparent estrogenic action. However, the chlorinated chemicals that arise might be hazardous to human as well as animal wellness [48,49]. Thus, it is crucial to carry out further toxicity experiments to ascertain the exact effect of halogenated paraben derivatives on human cells. These results underline the need for more investigation into the hazards and potential negative health consequences of parabens as well their derivatives. To protect the safety of consumers in cosmetic and healthcare goods, regulatory organizations and scientific organizations are actively looking into the safety of parabens and researching alternative preservatives [50].

 

اتیل پارابن ها

اتیل پارابن از خانواده نگهدارنده های پارابن است که در صنایع غذایی، دارویی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. پارابن ها از استروژن تقلید می کنند و می توانند به عنوان مختل کننده های بالقوه هورمون (غدد درون ریز) سیستم عمل کنند.

 

استرهای متیل، اتیل، پروپیل، بوتیل و هپتیل p-hydroxybenzoate پارابن نامیده می شوند. آنها بلورهای بی بو و تقریباً بی رنگ یا پودرهای کریستالی سفید هستند. حلالیت در آب با طول زنجیره آلکیل رابطه معکوس دارد. محدوده pH فعالیت ضد میکروبی 3-8 است. فعالیت ضد میکروبی آنها عمدتاً علیه باکتری ها و قارچ ها است. از ترکیب دو یا چند پارابن اغلب استفاده می شود زیرا اثرات هم افزایی دارند. FDA حداکثر سطح کاربرد استرهای متیل (21CFR184.1490) و پروپیل (21CFR184.1670) اسید p-هیدروکسی بنزوئیک را 0.1٪ تعیین می کند. هر دو متیل پارابن و پروپیل پارابن به عنوان عوامل ضد قارچ در مواد بسته بندی مواد غذایی مجاز هستند (21CFR181.23). هپتیل پارابن (21CFR172.145) همچنین برای استفاده در نوشیدنی های مالت تخمیر شده با حداکثر 12 پی پی ام و در نوشابه های غیر گازدار و نوشیدنی های میوه ای با حداکثر 20 پی پی ام تایید شده است. FAO/WHO استفاده از متیل پارابن، اتیل پارابن و پروپیل پارابن را در غذاها مجاز می داند. کمیته مشترک FAO/WHO در مورد افزودنی های غذایی (JECFA) روش سنجش متیل پارابن و اتیل پارابن را به عنوان یک روش تیترومتری تعیین کرد. سازمان های نظارتی روش رسمی برای تعیین آن در غذاها ایجاد نکرده اند. با این وجود، روش‌های زیادی برای تعیین کمیت پارابن‌ها در غذاها مانند اسپکتروفتومتری، کروماتوگرافی گازی تزریقی، طیف‌سنجی جرمی HPLC و CE با تشخیص آمپرومتریک پیشنهاد شده است.

ارزیابی ایمنی استرهای p-هیدروکسی بنزوئیک اسید (پارابن)

در مطالعه دیگری، اتیل، پروپیل و بوتیل پارابن و متابولیت رایج آنها p-هیدروکسی بنزوئیک اسید، به دلیل توانایی آنها در برانگیختن پاسخ استروژنی در قزل آلای رنگین کمان نابالغ از نظر جنسی مورد بررسی قرار گرفت (پدرسن و همکاران، 2000). القای پروتئین زرده به عنوان نقطه پایانی اختصاصی استروژن پس از تزریق مکرر ماده آزمایش استفاده شد. همه پارابن‌ها، با دوز 100-300 میلی‌گرم بر کیلوگرم در روز، استروژن هستند، در حالی که متابولیت (یعنی p-هیدروکسی بنزوئیک اسید)، هیچ گونه فعالیت استروژنی نشان نداد. مشخص شد که اتیل پارابن حدود یک شصتم (1/60)، قدرت پروپیل یا بوتیل پارابن است که دارای قدرت استروژنی قابل مقایسه با بیسفنول A است (پدرسن و همکاران، 2000).

 

پیامدهای مضر آلاینده های آرایشی بر میکروبیوم دستگاه گوارش: مسیری برای اختلالات عصبی

مجموعه ای از شکل های آلکیل استر ماده ای به نام اسید p-هیدروکسی بنزوئیک (PHBA) به نام پارابن شناخته می شود. آنها چربی دوست، بی اثر، بی مزه، بی بو، بی رنگ و پایدار در طیف وسیعی از pH هستند، در میان کیفیت های دیگر. رایج ترین پارابن ها بنزیل پارابن (BeP)، متیل پارابن (MeP)، اتیل پارابن (EtP)، n-propylparaben (PrP)، ایزوپروپیل پارابن (iPrP) و بوتیل پارابن (BuP) هستند. این پارابن ها اغلب در مواد غذایی، مراقبت از پوست و داروها به عنوان نگهدارنده استفاده می شوند. در بخش مواد غذایی، پارابن ها به عنوان عوامل نگهدارنده ضد میکروبی در انواع غذاهای فرآوری شده، از جمله محصولات لبنی منجمد، محصولات پخته شده، چربی ها و روغن ها، اجزای قهوه، آب میوه ها، سبزیجات ترشی، سس ها و سبزیجات استفاده می شود [40-42]. آنها معمولاً از حدود 450 متغیر هستند که منجر به غلظت 2000 میلی گرم بر کیلوگرم می شود. بخش داروسازی و همچنین بخش محصولات مراقبت شخصی هر دو، به طور گسترده از پارابن استفاده می کنند. آنها در مواردی مانند خمیر دندان، دئودورانت، ژل مو، شامپو و لوسیون آفتاب یافت می شوند. تصور می شود که خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی پارابن ها ناشی از ظرفیت آنها برای آسیب رساندن به پروتئین های داخل سلولی و غشای سلولی میکروارگانیسم ها است که فعالیت آنزیمی سلول های میکروبی را تغییر می دهد.

اگرچه پارابن ها اغلب مورد استفاده قرار می گیرند، سوالاتی در مورد اثرات منفی احتمالی آنها بر سلامت، به ویژه در مورد اختلالات غدد درون ریز مطرح شده است. برای تضمین ایمنی مصرف کنندگان، سازمان های نظارتی محدودیت ها و قوانینی را برای استفاده از پارابن در کالاهای خاص وضع کرده اند. در واقع، تحقیقات نشان داده است که پارابن ها می توانند مضر باشند، به ویژه زمانی که زنجیره آلکیل موجود در مولکول پارابن طولانی شود [46]. به عنوان مثال، نشان داده شد که ماهیت آبگریز پارابن ها میزان مرگ و میر را همراه با کاهش فرزندان در تحقیقات با استفاده از ارگانیسم آبزی Ceriodaphnia dubia افزایش می دهد. علاوه بر این، زمانی که سطح کلر پارابن افزایش یافت، اثرات مضر آن کاهش یافت. متعاقباً، نشان داد که بنزیل پارابن هنگام آزمایش بر روی مخمرهایی که با گیرنده استروژنی انسانی ترانسفکت شده بودند، هم اثر آگونیستی و هم آنتاگونیستی از خود نشان داد [47]. با این حال، زمانی که مولکول بنزیل پارابن تحت برماسیون بیشتر قرار گرفت، قدرت این اعمال کاهش یافت. توجه به این نکته مهم است که افزایش مشتق‌سازی پارابن‌ها، که می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که پارابن‌ها منابع آب را با روش‌هایی مانند کلرزنی یا فقط هالوژن‌سازی آلوده می‌کنند، ممکن است اثر استروژنی ظاهری خود را پنهان کند. با این حال، مواد شیمیایی کلردار که به وجود می آیند ممکن است برای سلامتی انسان و همچنین حیوانات خطرناک باشند.

بنابراین، انجام آزمایش‌های سمیت بیشتر برای تعیین تأثیر دقیق مشتقات پارابن هالوژنه بر سلول‌های انسانی بسیار مهم است. این نتایج بر نیاز به بررسی بیشتر در مورد خطرات و پیامدهای بالقوه منفی سلامتی پارابن ها و همچنین مشتقات آنها تأکید می کند. برای محافظت از ایمنی مصرف‌کنندگان در محصولات آرایشی و بهداشتی، سازمان‌های نظارتی و سازمان‌های علمی فعالانه به بررسی ایمنی پارابن‌ها و تحقیق در مورد نگهدارنده‌های جایگزین می‌پردازند.

 

جهت استعلام این محصول با کارشناسان ما

در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید.

شماره های واتس اپ

+989017302128

+989212015164

کانال اینستاگرام:Arshiashimitejarat

شماره های دفتر مرکزی:

02128420805

02128420806

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “Ethylparaben” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه

سولفوسوکسینات

تماس بگیرید

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات چیست؟

سولفوسوکسینات با نام شیمیایی دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات، ترکیبی است که دارای یک زنجیره بلند هیدروکربنی بوده و از یک سمت به گروه اتر و سولفات متصل است. ساختار این ترکیب آلی، شبیه به یک سورفکتانت می باشد. سورفکتانت ها، مولکول هایی هستند که یک سمت آن دارای خاصیت آبدوستی و یک سمت آنها دارای خاصیت آبگریزی است. دو یون سدیم و آنیون سولفات در ساختار دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات، مسئول برقراری پیوند شیمیایی با سایر ترکیبات هستند.

درباره دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده فعال کننده سورفکتانت است. این ترکیب، یک نمک دی سدیم از الکل لوریل اتوکسیله شده است که به اسید سولفوسوکسینیک متصل می باشد. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات در درجه اول در محصولات تمیز کننده از جمله شامپوها، صابون و مواد شوینده حمام، کرم های تمیز کننده و کرم پس از اصلاح استفاده می شود.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

شماره دفتر مرکزی:

پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه 5 واحد24.2 28420805_021 و28420806_021

شماره تماس دفترشرق تهران:

تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ 91 طبقه دوم 71057473_021 و 02171057475

شماره دفتر بازار تهران:

بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ12 36483017_021و36483021_021

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

متیل پارابن

تماس بگیرید
 

متیل پارابن

Methylparaben

پارابن‌ها _ Paraben یک کلاس از مواد نگهدارنده بسیار متداول در لوازم آرایشی و بهداشتی و محصولات دارویی هستند. از نقطه نظر ساختار شیمیایی، این ترکیبات ساختارهایی از جنس پاراهیدروکسی بنزوات و یا استر پاراهیدروکسی بنزوئیک اسید (که به عنوان ۴-هیدروکسی‌بنزوئیک اسید نیز شناخته می‌شوند) هستند. پارابن‌های مشتقات و ساختارهای بسیاری دارند که اغلب آن‌ها خواص نگهدارنگی خوبی از خود نشان داده‌اند. این ترکیبات و یا نمک‌های آن‌ها به طور عمده به خاطر خواص ضدباکتری و ضدقارچی خود مورد استفاده قرار می‌گیرند. این ترکیبات در شامپوها، مرطوب کننده‌های تجاری کرم‌های اصلاح، روان کننده‌های شخصی، داروهای موضعی/تزریقی، محصولات برنزه کنندهٔ پوست، محصولات آرایشی و خمیر دندان‌ها یافت می‌شوند. از پارابن‌ها همچنین به عنوان نگهدارنده غذا مواد غذایی نیز استفاده می‌شود.  

For more information and to place an order for this product, you can contact our sales department.

Arshiya Chemical Trading is a supplier of food raw materials with more than two decades of experience in food production and supply

Central office number: 28420805_021 and 28420806_021

Tehranpars office contact number: 021_71057473 and 02171057475

Arshiya Shimei Tejarat is an importer and supplier of cosmetic raw materials

At your service, dear consumers.

ارشیا شیمی تجارت وارد کننده و تامین کننده مواد اولیه ارایشی

در خدمت شما مصرف کننده گان گرامی می باشد.

شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

 whatsapp:+989212015164    

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

PVA_پلی ونیل الکل

تماس بگیرید

Polyvinyl alcohol

 

pva

poly vinyl alcohol

poly(vinyl alcohol) (PVOH, PVA, or PVAl) is a water-soluble synthetic polymer. It has the idealized formula [CH2CH(OH)]n. It is used in papermaking, textile warp sizing, as a thickener and emulsion stabilizer in polyvinyl acetate (PVAc) adhesive formulations, in a variety of coatings, and 3D printing. It is colourless (white) and odorless. It is commonly supplied as beads or as solutions in water. Without an externally added crosslinking agent, PVA solution can be gelled through repeated freezing-thawing, yielding highly strong, ultrapure, biocompatible hydrogels which have been used for a variety of applications such as vascular.

stents, cartilages, contact lenses, etc

Physical and chemical properties:

Polyethanol - Homopolymer - Polyvinol - Vinol- molecular formula:(C2H4O)x   the danger:        Non-toxic - non-flammabledensity:           1.19 to 1.31 g/cmdensity:              1.19 to 1.31 grams per cubic centimeter
melting point:      200 degrees Celsius
پلی وینیل الکل که بعضا با نام های PVA ، PVOH یا PVAL نیز شناخته می شود، پلیمری سنتزی است که در آب حل می شود.دارای وزن مولکولی 44.053 گرم بر مول است. پودری سفید رنگ است، که از پلیمریزاسیون مونومر های وینیل استات تولید می شود. این ماده نقش های مختلفی در صنایع تجاری و صنعتی مانند صنعت کاغذ سازی، نساجی و پرینت ایفا می کند. همچنین این ماده تشکیل دهنده موثر فیلم، امولسیفایر و دارای خواص چسبندگی نیز می باشد. در برابر گریس، روغن ها و حلال ها مقاوم است. یک نوع محافظ و پوشش داخلی لوله هاست که در برابر اکسیژن مقاومت بالایی دارد و مانند سدی از لوله در برابر خوردگی حفاظت می کند.
 

Sale of paint and resin raw materials. To get more information and place an order for this product, contact our experts in the sales department.

Arshiya Chemical Trading is a supplier of food raw materials with more than two decades of experience in importing and supplying food raw materials

Central office number: 28420805_021 and 28420806_021

Tehranpars office contact number: 021_71057473 and 02171057475

Sale of paint and resin raw materials. To get more information and place an order for this product, contact our experts in the sales department.

فروش مواد اولیه رنگ و رزین برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

whatsapp:+989125781650

instagram:arshiashimitejarat

 
اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

ویتامینC

تماس بگیرید

ویتامینC_آسکوربیک اسید

ویتامین C یا همان اسید اسکوربیک از انواع ویتامین‌های محلول در آب است که در بدن ساخته نمی‌شود و باید حتما آن را از مواد غذایی جذب کرد. از آنجایی که حرارت باعث ازبین رفتن آن می‌شود، در بدن ذخیره نشده و باید روزانه مقدار مورد نیاز بدن را مصرف کنیم. ویتامین C در میوه و سبزیجات زیادی موجود است که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به گروه مرکبات مثل پرتقال و لیمو اشاره کرد. همچنین میزان زیادی ویتامین C در گریپ فروت، انواع فلفل شیرین (قرمز، زرد، سبز)، کیوی، بروکلی، توت فرنگی، گوجه فرنگی، کلم قرمز، گل کلم و طالبی اما در غلات به هیچ‌وجه وجود ندارد. ویتامین C یکی از ویتامین‌های حیاتی بدن بوده و برای فعال کردن دیگر ویتامین‌ها و پش‌برد بسیاری از فعالیت‌های سلولی لازم است. ویتامین c,آسکوربیک اسید,ویتامین سی برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه  شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

صابون مول6

تماس بگیرید
صابون مول6

صابون مول 6

صابون مول 6، نوعی سورفاکتانت غیر یونی است که حاوی شش مولکول اکسید اتیلن می باشد و آن را با حروف اختصاری NPE6 می شناسند. این ترکیب به دلیل پایداری و قدرت مرطوب کنندگی بالایی که دارد، در فرمولاسیون انواع شوینده ها مورد استفاده قرار می گیرد. مهم ترین ویژگی صابون مول 6، خاصیت امولسیون کنندگی بسیار خوب آن می باشد. شکل ظاهری این ماده، به صورت مایعی شفاف می باشد.

  برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

بوراکس پنتا

تماس بگیرید

بوراکس پنتا

  • سدیم تترابورات پنتا هیدرات بلورهای سفید رنگ و بدون بویی است که اسیدیته قلیایی دارد در آب و برخی حلال های آلی قابل حل است، فرمول مولکولی آن Na2B4O7.5H2O می­باشد.
  • تفاوت بوراکس پنتا و دکا در این است که بوراکس پنتا هیدرات که از انواع ترکیبات هیدراته ی بوراکس می باشد دارای فرمول شیمیایی Na2B4O7.5H2O است. این ترکیب  نسبت به ترکیب دکا کاربردهای کمتری دارد اما نمی توان از مزایای آن چشم پوشی کرد. این ماده که یکی دیگر از نمک ها اسید بوریک به حساب می آید پودری و سفید رنگ است و به راحتی در آب حل می شود.

*جهت استعلام قیمت با همکاران ما در ارتباط باشید.*

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

ارسال سریع

ارسال در سریع‌ترین زمان ممکن

پرداخت مطمئن

پرداخت هنگام تحویل محصول

ارشیا شیمی تجارت با بیش از ۲۰سال تجربه در صنعت مواد شیمیایی و صنعتی و  برخورداری از برترین محصولات و اقلام در زمینه انواع مواد اولیه شیمیایی، مواد اولیه آرایشی و بهداشتی، مواد اولیه غذایی، انواع حلال‌ها و مواد صنعتی، مواد اولیه صنایع رنگ‌سازی، لوازم و وسایت آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی، با تجربه طولانی در خرید و فروش مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف آماده ارائه بهترین کیفیت محصولات به مشتریان خرد و کلان خود می‌باشد.

  • محصولات ارشیا شیمی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • مواد اولیه غذایی
    • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
    • مواد اولیه صنعتی
  • محصولات ارشیا شیمی
    • حلال ها و مواد صنعتی
    • وسایل آزمایشگاهی
    • صنایع رنگ سازی
    • تجهیزات پزشکی
  • خدمات مشتریان
    • پرسش‌های متداول
    • قوانین و شرایط استفاده
    • سیاست حریم خصوصی
    • درباره ارشیا شیمی
    • تماس با ارشیا شیمی

تمامی حقوق این سایت متعلق به مواد شیمیایی ارشیا شیمی میباشد.
طراحی شده توسط هانی وب
  • منو
  • دسته بندی ها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
  • ورود / ثبت نام

ورود

بستن (Esc)

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری