ارشیا شیمی تجارت
انتخاب دسته بندی
  • انتخاب دسته بندی
  • اسانس ها
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • مواد اولیه دارویی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه غذایی
  • وسایل آزمایشگاهی
    • مواد اولیه آزمایشگاهی
ورود / ثبت نام
منو
ارشیا شیمی تجارت
دسته بندی کالاها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
خانه حلال ها و مواد صنعتی مونو اتیلن گلایکول
آنتی اسکلانت تماس بگیرید
بازگشت به محصولات
پارافین تماس بگیرید

مونو اتیلن گلایکول

تماس بگیرید

مونواتیلن گلایکول

مونو اتیلن گلایکول، یک ترکیب شیمیایی آلی با فرمول مولکولی C2H6O2 است، که به شکل مایعی با بوی شیرین و سمی در محیط ظاهر می شود. و کاربرد فراوانی در ضدیخ ها دارد.

در واقع ، این ترکیب جز اصلی فرمولاسیون محصولات ضدیخ های موجود در بازار است. به طوری که می توان گفت تمامی ضدیخ های موجود در بازار از این ترکیب آلی تولید می شوند. ویژگی و خواص ضد یخ شامل موارد زیر می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021

شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

جهت سفارش تماس بگیرید

برای استعلام قیمت و موجودی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

0 People watching this product now!
دسته: حلال ها و مواد صنعتی
Share:
  • توضیحات
  • نظرات (0)
توضیحات

توضیحات

مونواتیلن گلایکول

Meg

مونو اتیلن گلیکول چیست ؟

 

خواص و ویژگی
نام آیوپاک ماده اتان-۱و۲-دی آُل
فرمول مولکولی C2H6O2
جرم مولکولی ۶۲٫۰۷ گرم بر مول
دانسیته (چگالی) ۱٫۱۱۳۲ گرم بر سانتی متر مکعب
ویسکوزیته ۰٫۰۰۱۶۱ میلی متر جیوه
نقطه جوش ۱۹۷٫۳ درجه سانتیگراد
نقطه ذوب ۱۲٫۹ – درجه سانتیگراد
سایر اسامی مونو اتیلن گلیکول، اتیلن گلیکول، ۱و۲-اتان دی اُل، اتیلن الکل، ۱و۲-دی هیدروکسی اتان، ضد یخ، ماده ضد یخ، 1،2 اتاندیول، گلیکول، اتیلن، مونو اتیلن، 2-هیدروکسی اتانول
ترکیبات مشابه دی اتیلن گلیکول، پلی اتیلن گلیکول و تری اتیلن گلیکول

نحوه تولید مونو اتیلن گلیکول چگونه است ؟

مونو اتیلن، از ترکیب حد واسط اتیلن اکساید تولید می شود. و با آب واکنش و ۱ و ۲- اتان دی اُل تشکیل می شود. این واکنش‌ها در حضور یک کاتالیزور یا تحت شرایط قلیایی یا اسیدی انجام می شود. محصول نهایی، مونو اتیلن گلیکول است که با حداکثر درصد خلوص ۹۰٪ به دست می آید.

فرآیند تولید مونو اتیلن گلایکول تجاری شامل تولید اتیلن اکسید ، بازیابی اکسید اتیلن و تولید و خالص سازی اتیلن گلیکول می باشد.

کاربرد های مونواتیلن گلایکول

از جمله کاربردهای مهم و صنعتی مونو اتیلن گلایکول (MEG) می توان به موارد زیر اشاره کرد. 

  • به عنوان یک ماده اولیه جهت ساخت و  تهیه پلیمرهایی همچون پلی استرها و پلی اتیلن ترفتالات استفاده می شود.
  • جهت تولید انواع رزین های پلیمری استفاده می شود.
  • جز اصلی فرمولاسیون ضدیخ خودرو ها است.
  • صنعت صنایع لاستیک سازی (جهت تولید پلیمرها، فیبرها و رزینهای پلی استر استفاده می شود)
  • به عنوان یک ماده خنک کننده و تسهیل کننده انتقال حرارت در سیستم های تهویه مطبوع استفاده می شود.
  • به عنوان یک واسطه شیمیایی در ساخت ۱،۴-دیوکسان کاربرد دارد.
  • عامل جلوگیری کننده از انجماد آب در داخل چیلرها و تجهیزات خنک کننده در صنایع می باشد.
  • به عنوان  آب زدا جهت حذف مولکول های آب از گاز طبیعی استفاده می شود.
  • جهت سنتز برخی از ترکیبات آلی کربونیل دار استفاده می شود.
  • در ساخت خازن
  • به عنوان ماده افزودنی جهت جلوگیری از خوردگی سیستم های خنک کننده مایع برای رایانه های شخصی و لوله های کاتدی تلویزیون های پروژکتور به کار برده می شود.
  • در ساخت برخی از واکسن ها کاربرد دارد.
  • در تهیه و تولید لاستیک کفش
  • جهت قارچ زدگی چوب استفاده می شود.
  • در تهیه و ساخت فایبرگلاس کاربرد دارد.
  • به عنوان واسطه
  • در  صنعت جوهر کاربرد دارد. زیرا موجب کاهش ویسکوزیته، گران روی و فراریت می شود. (در برخی از جوهرهای استامپ و خودکارها کاربرد دارد)
  • در صنعت گاز طبیعی
  •  مایعات ترمز هیدرولیک
  • به عنوان حلال
  • صنعت رنگ
  • در مواد آرایشی
  • به عنوان یک ناقل دارویی

 

نقش مونواتیلن گلایکول در تولید رزین

در صنعت پلاستیک MEG یکی از پیش برنده های اساسی برای رزین های ترموپلاستیک است. از این ماده به صورت گسترده به عنوان پیش برنده الیاف های پلی استر و رزین ها استفاده می کنند. پلی اتیلن ترفتالات (PET) که برای تولید بطری های پلاستیک استفاده می شود نیز توسط این ماده ( به عنوان پیشرو) تولید می شود.

کاربردهای مونو اتیلن گلیکول

1- ضدیخ، سرد کننده و سیال انتقال حرارت

اتیلن گلایکول عمدتا به عنوان ماده اصلی ضدیخ، خنک کننده و سیال انتقال حرارت در اتومبیل ها، ماده یخ زدا (deicer) در هواپیما ها، آب سرد کننده در سیستم های تهیه هوا و سیال انتقال حرارت از طریق پمپ حرارتی ژئوترمال کاربرد دارد. اتیلن گلایکول خالص به دلیل ظرفیت گرمایی و ضریب انتقال حرارت پایین، نباید به تنهایی به عنوان خنک کننده موتور یا ضدیخ به کار رود.
با این اوصاف خواص فیزیکی محلول اتیلن گلایکول در آب قابل توجه است. این محصول با مداخله در پیوند هیدروژنی در آب، باعث می شود مولکول های آب سخت تر به هم متصل شوند. این پدیده باعث می شود تا کریستال های یخ در دمای پایین تری تشکیل شوند. با همین مکانیسم از یخ زدگی در فصل سرد سال جلوگیری می شود. افزایش نقطه جوش و کاهش نقطه انجماد از اثرات افزایش اتیلن گلایکول در محلول آبی می باشد، که سبب افزایش توانایی ضد یخ شدن محلول می شود. پایین ترین دمای انجماد 55- درجه سانتیگراد می باشد و این زمانی ممکن است که درصد اتیلن گلایکول در محلول %70 باشد. درصد اتیلن گلایکول در محلول نشان دهنده ظرفیت سرمایش و ضریب کلی انتقال حرارت محلول می باشد که این خواص بر روی رفتار دینامیک و حرارتی سیال حرارتی اثر می گذارد. این خواص سبب می شود تا اتیلن گلایکول یک مایع ضد یخ ایده آل برای شیشه شور خودرو و هواپیما باشد. KEMEG در فرآیند انجماد سریع در آزمایشگاه های بیولوژی برای حفظ نمونه های بیولوژیک نیز به کار می رود.
در عین این که این محصول بسیار مفید و پرکاربرد است ولی خوردن آن به شدت سمی است. طعم شیرین این محصول ممکن است باعث شود تا کودکان یا حیوانات آن را بخورند. از این رو ضدیخ های نسل جدیدی وارد بازار شده اند که در آن ها از پروپیلن گلایکول به عنوان جایگزین این محصول استفاده شده است که سمی نیست.

2- ماده اولیه ساخت پلیمرها:

اتیلن گلایکول ماده اولیه مهمی در تولید برخی پلیمرها مانند پلی اورتان (polyurethane)، پلی اتیلن سوکسینات (PES)و پلی اتیلن ترفتالات (PET) می باشد. پلی اورتانِ head to tail از واکنش پلیمری افزایشی بین p-isocyanatobenzyl isocyanate با اتیلن گلایکول همراه با کاتالیست قلیایی تولید می شود.
این ماده در تولید پلی اتیلن گلایکول به عنوان واکنش دهنده با اتیلن اکساید نقش مهمی دارد. این واکنش به صورت کاتالیستی انجام می شود و انواع مختلفی از PEG به عنوان محصول تولید می شود.
برای تولید پلی اتیلن ترفتالات، اتیلن گلایکول همراه با terephthalic acid در حضور کاتالیست شیمیایی حرارت داده می شود. در نهایت PET به صورت مذاب تولید می شود. در کنار پلی اتیلن، پلی اتیلن ترفتالات یک پلاستیک بسیار مرسوم و پرکاربرد است و در محصولاتی مانند کیسه های پلاستیکی مرسوم و بطری های پلاستیکی آب معدنی و نوشابه تا پتو های فضایی (space blanket) و سیلندرهای گاز کاربرد دارد.
محصولات پلاستیکی که شامل PET و PE هستند، به عنوان ظروف نگهدارنده مواد شیمیایی مصرف می شوند. زیرا با داشتن خواص و ویژگی های متنوع، با گستره وسیعی از محصولات بازی و اسیدی سازگار هستند.

3- آب زدایی

با افزایش فعالیت نفت و گاز در آب های عمیق، انتقال و جا به جایی نفت و گاز در خط لوله های طولانی و جلوگیری از آب دار شدن محصول مهم می باشد. آب زدایی و جلوگیری از آب دار شدن محصول در خط لوله، به منظور جلوگیری از خوردگی، لازم است.
اتیلن گلایکول معمولا به منظور آب زدایی و جلوگیری از آب دار شدن محصول استفاده می شود و مانع از ایجاد گاز طبیعی آبدار می شود و مجددا پس از تصفیه قابل استفاده می باشد.
در صنعت گاز طبیعی، glycol dehydration سیستمی است که از یک مایع خشک کن و رطوبت زدا برای حذف آب و رطوبت را از گاز استفاده می کند. این فرآیند حائز اهمیت است زیرا گاز طبیعی حاصل شده از منابع زیرزمینی اشباع از بخار آب می باشد و در صورتی که حذف نگردد آسیب های جدی به تاسیسات و تجهیزات وارد می کند بنابراین استفاده از glycol dehydration الزامی است.
در این فرآیند، گلایکول های متفاوتی استفاده می شود. برای مثال تری اتیلن گلایکول برای حذف کردن رطوبت و آب از گاز طبیعی و اتیلن گلایکول در واحد سرد سازی (refrigeration unit) به منظور کاهش دما استفاده می شود.

4- مصارف دیگر

-اتیلن گلایکول یک حلال بسیار خوب می باشد که کاربرد های متنوعی از جمله حلال نمک های رسانای معلق در خازن های الکتریکی، پلاستیسایزر، الاستومر، واکس های مصنوعی، جدا کننده هیدروکربن های آروماتیک و پارافینی، شوینده برای تمیز کردن تجهیزات و ماشین آلات و پایدار کننده کف حاصل از سورفکتانت تولید شده از دانه سویا موجود در آتش خاموش کن و کپسول های آتش نشانی کاربرد دارد.
–اتیلن گلایکول به عنوان چسباننده شن مذاب در ریخته گری (binder for foundry sand molding) و روان کننده برای تولید شیشه و آسیاب کردن سیمان کاربرد دارد.

.
-نگهداری چوب (wood treatment): اتیلن گلایکول به منظور نگهداری و از بین بردن آفت خوردگی ها در چوب کاربرد دارد. این محصول هنگامی که بخشی از چوب دچار پوسیدگی می شود در موزه ها استفاده می شود.
-جوهر قلم و جوهر معمولی: استفاده از اتیلن گلایکول در جوهر سبب افزایش ویسکوزیته و کاهش فراریت جوهر می شود.
-ماده منفجره: اتیلن گلایکول دی نیترات (EGDN) در ساخت دینامیت مناسب هوای سرد کاربرد دارد و این کار را با پایین آوردن نقطه انجماد نیتروگلیسیرین انجام می دهد.
-مونو اتیلن گلایکول با خلوص بالا و رسانندگی کم، به عنوان حلال و suspending medium در خازن های الکتریکی استفاده می شود. به جهت فراریت پایین، خواص فوق العاده الکتریکی و عدم خوردگی آلومینیوم، مونو اتیلن گلایکول برای این کاربرد مناسب است.

مزایا و معایب استفاده از ضدیخ

مزایا

  • این ساختار مشابه آب است . از این رو به راحتی مخلوط می شود.
  • در دسترس است
  • کم هزینه
  • قابلیت انتقال حرارتی بالایی برخوردار است.
  • دارای پایداری بالایی است
  • جز عالی در صنایع تولیدی است. زیرا ، این ماده ، دارای نقطه انجماد کم و نقطه جوش بالا می باشد.

معایب

  • اشتعال پذیر است
  • به سرعت آب را جذب می کند.
  • طعم و بوی شیرین آن موجب جذب کودکان و حیوانات خانگی می شود. از این رو  می تواند برای سلامتی مضر باشد. پس از مصرف، اتیلن گلیکول به اسید گلیکولیک اکسید شده، که آن، به اسید اگزالیک اکسیده می شود ، که این ترکیب به دست آمده سمی می باشد.
  • به محیط زیست آسیب می رساند.
  • موجب احتراق احتمالی در خودرو ها می شود. این امر در صورت نشت ضدیخ صورت می گیرد.

خطرات و عوارض قرار گیری در معرض آن

طبق اطلاعات نوشته شده در برگه اطلاعات ایمنی مونو اتیلن گلیکول، در مورد استفاده از ترکیب آلی سمی، توجه به موارد زیر، از اهمیت خاصی برخوردار است.

  • بخارات مونو اتیلن گلایکول، به شدت سمی می باشد. از این رو تنفس آن باعث مسمومیت می شود.
  • از قرار دادن بسته های حاوی اتیلن الکل در مجاورت گرما خودداری کنید. زیرا، نقطه اشتعال آن،۱۱۱ درجه سانتیگراد است.
  • بشکه و ظروف حاوی مونو اتیلن گلیکول را دور از ظروف و مخازن حاوی اسیدها و یا سایر ترکیبات شیمیایی فعال نظیر قلیاها و اکسید کننده ها ذخیره و نگهداری نمایید. زیرا مونو گلیکول با این مواد ناسازگار است.
  • اتیلن، در مکان های مجهز با دستگاه تهویه مناسب نگهداری و ذخیره می شود.
  • اتیلن الکل، تجاری در دمای 2-8 درجه سانتیگراد نگهداری می شود.
  • تماس طولانی با مونو اتیلن گلیکول اثرات بسیار مخربی بر روی کلیه و کبد و سیستم عصبی افراد دارد.
  • ضد یخ، می تواند پوست ، چشم و سیستم تنفسی را تحت تاثیر قرار دهد.
  • اتیلن الکل، به شدت سمی است. از این روبر سلامتی تاثیر گذار می باشد.
  • مصرف مقادیر بالای گلیکول ، می تواند کشنده باشد. زیرا ، محصولات جانبی سمی آن ابتدا سیستم عصبی مرکزی (CNS) و سپس قلب و در نهایت کلیه ها را تحت تأثیر قرار می دهد.
  • مقادیر یا دوزهای پایین مونو اتیل گلیکول در انسان هیچ اثر سمی ندارد ، دوزهای کشنده آن حدود ۱۰۰۰  میلی گرم در کیلوگرم بطور روزانه  است.
  • مونو اتیلن گلیکول در محیط زیست : این ترکیب، بعد از 10 روز در هوا و به مدت چند هفته در آب و خاک تجزیه می شود. محصولات حاوی اتیلن گلایکول از طریق فرودگاه ها وارد محیط زیست می شوند. زیرا این ماده به عنوان پاک کننده باند در فرودگاه ها استفاده می شود.

نکات ایمنی حین استفاده:

  • استفاده از لباس کار مناسب، عینک، ماسک و دستکش مناسب در حین کار، لازم و ضروری است.
  • استفاده از برچسب اطلاعات ایمنی برای ظروف لازم و ضروری است.
  • درب ظروف حاوی این ماده تجاری را محکم ببندید.

تولید کنندگان مونو اتیلن گلیکول در جهان

کشورهای تولیدکننده

  • ایران هند, تایوان, چین

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021

شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “مونو اتیلن گلایکول” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه

سولفوسوکسینات

تماس بگیرید

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات چیست؟

سولفوسوکسینات با نام شیمیایی دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات، ترکیبی است که دارای یک زنجیره بلند هیدروکربنی بوده و از یک سمت به گروه اتر و سولفات متصل است. ساختار این ترکیب آلی، شبیه به یک سورفکتانت می باشد. سورفکتانت ها، مولکول هایی هستند که یک سمت آن دارای خاصیت آبدوستی و یک سمت آنها دارای خاصیت آبگریزی است. دو یون سدیم و آنیون سولفات در ساختار دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات، مسئول برقراری پیوند شیمیایی با سایر ترکیبات هستند.

درباره دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده فعال کننده سورفکتانت است. این ترکیب، یک نمک دی سدیم از الکل لوریل اتوکسیله شده است که به اسید سولفوسوکسینیک متصل می باشد. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات در درجه اول در محصولات تمیز کننده از جمله شامپوها، صابون و مواد شوینده حمام، کرم های تمیز کننده و کرم پس از اصلاح استفاده می شود.

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی

شماره دفتر مرکزی:

پاسداران,خ پاسداران,روبروی بوستان ششم ساختمان برج سفید طبقه 5 واحد24.2 28420805_021 و28420806_021

شماره تماس دفترشرق تهران:

تهرانپارس,فرجام غربی نرسیده به فلکه اول تهرانپارس بین باغدارنیا و گلشنی پ 91 طبقه دوم 71057473_021 و 02171057475

شماره دفتر بازار تهران:

بازار تهران,پامنار,کوچه خدابنده لو,پاساژ میثاق پ12 36483017_021و36483021_021

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

کلروفرم

تماس بگیرید

کلرو فرم

'کلروفرم' مایع بی‌رنگ با بویی بسیار تند و زننده است. بخار آن سمی و بسیار خطرناک است و تنفس طولانی آن می‌تواند کشنده باشد. فرمول شیمیایی این ترکیب شیمیایی CHCl3 است. کلروفرم، یک حلال قطبی است و کاربرد فراوانی در سنتز ترکیبات آلی دارد.

کلروفرم

Chloroform displayed.svg Chloroform 3D.svg

نام‌گذاری اتحادیه بین‌المللی شیمی محض و کاربردی Trichloromethane دیگر نام‌ها Formyl trichloride Methane trichloride Methyl trichloride Methenyl trichloride TCM Freon 20 R-20 UN 1888

شناساگرها شماره ثبت سی‌ای‌اس ۶۷-۶۶-۳ ✔ پاب‌کم ۶۲۱۲ کم‌اسپایدر ۵۹۷۷ ✔ UNII 7V31YC746X ✔ شمارهٔ ئی‌سی 200-663-8 KEGG C13827 ✔ ChEBI CHEBI:35255 ✔ ChEMBL CHEMBL۴۴۶۱۸ ✔ شمارهٔ آرتی‌ئی‌سی‌اس FS9100000 جی‌مول-تصاویر سه بعدی Image 1 SMILES ClC(Cl)Cl

InChI InChI=1S/CHCl3/c2-1(3)4/h1H ✔ Key: HEDRZPFGACZZDS-UHFFFAOYSA-N ✔

InChI=1/CHCl3/c2-1(3)4/h1H Key: HEDRZPFGACZZDS-UHFFFAOYAG

خصوصیات فرمول مولکولی:

C۱H۱Cl۳

جرم مولی ۱۱۹٫۳۸ g mol−1

شکل ظاهری

مایع بیرنگ

چگالی 1.483 g/cm3

دمای ذوب −۶۳٫۵ درجه سلسیوس (−۸۲٫۳ درجه فارنهایت؛ ۲۰۹٫۷ کلوین)

دمای جوش ۶۱٫۲ درجه سلسیوس (۱۴۲٫۲ درجه فارنهایت؛ ۳۳۴٫۳ کلوین)

انحلال‌پذیری در آب 0.8 g/100 mL (20 °C) ضریب شکست (nD) 1.4459

ساختار شکل مولکولی: Tetrahedral

خطرات

کدهای ایمنی R۲۲, R۳۸, R40, R48/20/22

شماره‌های نگهداری S۲, S36/37

خطرات اصلی Harmful (Xn), Irritant (Xi), Carc. Cat. 2B

لوزی آتش NFPA 704 four-colored diamond

نقطه اشتعال آمریکا Permissible exposure limit (PEL) 50 ppm (240 mg/m3) (OSHA) به استثنای جایی که اشاره شده‌است در غیر این صورت، داده‌ها برای مواد به وضعیت استانداردشان داده شده‌اند (در 25 °C (۷۷ °F)، ۱۰۰ kPa) ✔ (بررسی) (چیست: ✔/؟) Infobox references

To inquire about the Merck and laboratory price of this product, please contact us.

جهت استعلام قیمت مرک و آزمایشگاهی این کالا با ما در ارتباط باشید.

آدرس:

تهران،دروس،خ پاسداران بین بوستان پنجم و بوستان ششم

تلفن:

02128420805

02128420806

02128420807

fax:02128420809

WhatsApp numbers:

WhatsApp numbers +989017302128 +989212015164

Twitter:Arshiashimi

Facebook:Arshiashimi

ایمیل:Arshiashimi@gmail.com

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

گلیسیرین

تماس بگیرید
گلیسیرین

Glycerine

What is glycerine? Glycerine, also called glycerol, has moisturizing, emollient and protective properties. Its name comes from the Greek “glykerós” which means sweet. It comes in the form of a sweet, soft, colourless and odourless liquid. It is capable of capturing and retaining water efficiently.

گلیسیرین

گلیسیرین_glycerine

گلیسیرین از آن دسته از موادی است که  برای شادابی پوست و موی مورد استفاده قرار میگیرد.   تنها خاصیت استفاده از این روغن، مرطوب کردن پوست نیست و در بسیاری از محصولات سلامت و زیبایی پوست استفاده می شود. از گلیسیرین می توانید برای سلامت موها و ناخن های تان هم استفاده کنید. خرید کرم های گران‌قیمت را فراموش کنید و با کمی صبر و حوصله از مواد طبیعی برای درمان و زیبایی موهای خود استفاده کنید. نگران چرب شدن بیش از اندازه پوست و موی خود هم نباشید، گلیسیرین بدون اینکه باعث چربی زیاد شود، رطوبت کافی را به پوست می دهد.

گلیسیرین

 

جهت استعلام قیمت گلیسیرین klk

با همکاران ما در مجموعه ارشیا شیمی تجارت در ارتباط باشید.

ارشیا شیمی تجارت وارد کننده و تامین کننده گلیسیرین دارویی همراه با مجوز و مدارک

در خدمت شما مشتریان گرامی می باشد.

 
ارشیا شیمی تجارت واردکننده و تامین کننده مواد اولیه شیمیایی،غذایی،صنعتی،دارویی،
آزمایشگاهی
 

Central office contact number

02128420805

02128420806

Tranpars office numbers

02171057473

02171057474

Tehran market office

02136483017

02136483021

whatsapp:+989125781650

989017302128+:whatsapp

instagram:arshiashimitejarat

gmail:arshiashimi@gmail.com

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

روغن دی او پی

تماس بگیرید

روغن دی او پی-

 

روغن دی او پی (به انگلیسی : Dioctyl phthalate)، یک ترکیب شیمیایی با فرمول C24H38O4 است. که به صورت ترکیبی کاملا روشن و بی بو ظاهر می شود. دارای تراکم کمی کمتر از آب و محلول در آب است. از این رو ، روی آب شناور است. نقطه اشتعال 430 درجه فارنهایت است. این ماده یک تهدید اصلی برای محیط زیست است. برای جلوگیری از گسترش آن به محیط زیست باید اقدامات فوری انجام شود. به عنوان یک مایع، می تواند به راحتی در خاک نفوذ کرده و آب های زیرزمینی و جریان های مجاور را آلوده کند. DOP، در ساخت انواع پلاستیک و محصولات پوشش استفاده می شود.

کاربرد روغن دی او پی DOP

 
  1. نرم کننده PVC
  2. ‌تولید چسب ها
  3. صنایع چرم مصنوعی
  4. صنایع کفش رنگسازی،
  5. شیلنگ سازی،
  6. اسباب بازی
  7. کابل سازی
  8. گرانول سازی نوار دور شیشه
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید. ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

                +989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

ایزوپروپیل میرستات

تماس بگیرید

ایزوپروپیل میریستات

ایزوپروپیل میریستات Isopropyl myristate که به اختصار IPM با فرمول شیمیایی C۱۷H۳۴O۲ یک ترکیب شیمیایی است. جرم مولی آن ۲۷۰٫۴۵۱ g/mol می‌باشد. در داروها، مواد آرایشی و محصولات موضعی استفاده می شود. ایزوپروپیل میرستات به عنوان یک تقویت کننده پوست مورد مطالعه قرار می گیرد.                         ایزوپروپیل میرستات یک نرم کننده کننده قطبی است. این ماده یک استر اسید مریستین طبیعی است که در روغن نارگیل و ماکارونی وجود دارد. این ماده دارای شکل ظاهری مایع بی رنگ و بی بو می باشد و با روغن های گیاهی مخلوط می شود. ویژگی ویسکوزیته و چگالی کم این ماده باعث می شود قابلیت پخش پذیری بالایی داشته باشد.   این ماده با نام های دیگری نیز شناخته می شود. از جمله : ایزوپروپیل استات، متیل اتیل استر، اتوکسی پروپان، پروپیل استات، متیل اتیل اتانات، ایزوپروپیل میراستات. ایزوپروپیل میریستات در روغن کرچک، استون، کلروفرم،

آدرس:

تهران،دروس،خ پاسداران بین بوستان پنجم و بوستان ششم

موبایل:

989125781650+

تلفن:

02128420805

02128420806

02128420807

fax:02128420809

Whatsapp:

+989017302128

+989212015164

Twitter:Arshiashimi

Facebook:Arshiashimi

ایمیل:Arshiashimi@gmail.com

 
اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

بوتیل گلیکول

تماس بگیرید

بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول (Butyl Glycol)

نام شیمیایی: بوتیل گلیکول

نام‌های دیگر محصول: گلایکول مونو بوتیل اتر، بوتیل گلایکول، Butyl Glycol

شکل و حالت فیزیکی: مایع بی‌رنگ و شفاف

بوتیل گلیکول چیست؟

ترکیب شیمیایی بوتیل گلایکول که با نام های 2-بوتوکسی اتانول، گلایکول مونو بوتیل اتر و اتیلن گلایول مونو بوتیل اتر نیز شناخته می شود، یک مایع شفاف، بی رنگ و روغنی شکل است که بویی منحصر به فرد و ملایم دارد. فرمول شیمیایی این ترکیب آلی به صورت C6H14O2 نمایش داده می شود و علامت اختصاری آن، BG می باشد. بوتیل گلایکول در آب و برخی از سایر حلال های آلی حل می شود. به صورت تجاری، بوتیل گلیکول، نیم قرن است که در بزرگ ترین صنایع در جهان، تولید و به بازارهای بین المللی ارائه می گردد. نقطه ذوب 2-بوتوکسی اتانول، کمتر از 4/70 – درجه سانتی گراد می باشد و نقطه جوش آن برابر با 168 تا 172 درجه سانتی گراد است. نقطه اشتعال پذیری برای این ترکیب شیمیایی آلی، 67 درجه سانتی گراد گزارش شده است. وزن مخصوص بوتیل گلیکول در حدود 899 تا 902 کیلوگرم بر متر مکعب است.   برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش این محصول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.

For more information and to place an order for this product, contact our experts at the sales department. Arshiya Chemical Trading is a supplier of food raw materials with more than two decades of experience in importing and supplying food raw materials Central office number: 28420805_021 and 28420806_021 Tehranpars office contact number: 021_71057473 and 02171057475

ارشیا شیمی تجارت تامین کننده مواد اولیه غذایی با بیش از دو دهه تجربه در واردات و تامین مواد اولیه غذایی شماره دفتر مرکزی:28420805_021 و28420806_021 شماره تماس دفتر تهرانپارس: 71057473_021 و 02171057475

whatsapp:+989017302128

whatsapp:+989125781650

instagram:arshiashimitejarat

اطلاعات بیشتر
مشاهده سریع

ارسال سریع

ارسال در سریع‌ترین زمان ممکن

پرداخت مطمئن

پرداخت هنگام تحویل محصول

ارشیا شیمی تجارت با بیش از ۲۰سال تجربه در صنعت مواد شیمیایی و صنعتی و  برخورداری از برترین محصولات و اقلام در زمینه انواع مواد اولیه شیمیایی، مواد اولیه آرایشی و بهداشتی، مواد اولیه غذایی، انواع حلال‌ها و مواد صنعتی، مواد اولیه صنایع رنگ‌سازی، لوازم و وسایت آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی، با تجربه طولانی در خرید و فروش مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف آماده ارائه بهترین کیفیت محصولات به مشتریان خرد و کلان خود می‌باشد.

  • محصولات ارشیا شیمی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • مواد اولیه غذایی
    • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
    • مواد اولیه صنعتی
  • محصولات ارشیا شیمی
    • حلال ها و مواد صنعتی
    • وسایل آزمایشگاهی
    • صنایع رنگ سازی
    • تجهیزات پزشکی
  • خدمات مشتریان
    • پرسش‌های متداول
    • قوانین و شرایط استفاده
    • سیاست حریم خصوصی
    • درباره ارشیا شیمی
    • تماس با ارشیا شیمی

تمامی حقوق این سایت متعلق به مواد شیمیایی ارشیا شیمی میباشد.
طراحی شده توسط هانی وب
  • منو
  • دسته بندی ها
  • مواد اولیه غذایی
  • صنایع رنگ سازی
  • مواد اولیه صنعتی
  • مواد اولیه آزمایشگاهی
  • مواد اولیه دارویی
  • حلال ها و مواد صنعتی
  • مواد اولیه آرایشی بهداشتی
  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • فروشگاه
  • درباره ما
  • ورود / ثبت نام

ورود

بستن (Esc)

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری